Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 10.12.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Odgojitelj/odgojiteljica predškolske djece  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Dječji vrtić Ježeva kućica - Beretinec
Kategorija:
Mjesto rada:
Beretinec
Rok prijave:
10.12.2022.

O poslu

Mjesto rada:
BERETINEC, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Dječji vrtić Ježeva kućica - Beretinec
Kontakt:
osobni dolazak: TRG HRVATSKIH BRANITELJA 1, 42201 BERETINEC
pisana zamolba: Trg hrvatskih branitelja 1, 42201 Beretinec
Ostale informacije:
Temeljem čl. 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narodne novine broj 10/97, 107/07, 94/13, 98/19 ) i članka 49. Statuta Dječjeg vrtića “Ježeva kućica – Beretinec”, Upravno vijeće Dječjeg vrtića “Ježeva kućica – Beretinec” objavljuje: N A T J E Č A J za prijem u radni odnos za radno mjesto
Odgojitelj/ica u dječjem vrtiću “Ježeva kućica – Beretinec”
1. Odgojitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz probni rad od šest mjeseci – puno radno vrijeme – 1 izvršitelj/ca Za prijem u radni odnos odgojitelja/ice kandidati/kinje moraju ispunjavati, osim općih uvjeta, uvjete propisane člankom 24. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( Narodne novine broj 10/97, 107/07 , 94/13, 98/19 ) te članka 2. Pravilnika o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika/ca u dječjem vrtiću ( Narodne novine broj 133/97).
Kandidati/kinje moraju ispunjavati sljedeće uvjete za prijem u radni odnos: Sukladno člancima 24. i 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( NN, br. 10/97, 107/07, 94/13, 98/19 I 57/22), Pravilniku o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u Dječjem vrtiću ( NN, br. 133/97 ), poslove odgojitelja/ice može obavljati osoba koja je završila studij odgovarajuće vrste za rad na radnom mjestu odgojitelja/ice, a koji može biti: - preddiplomski sveučilišni studij, - preddiplomski stručni studij - studij kojim je stečena viša stručna sprema u skladu s ranijim propisima - diplomski sveučilišni studij - specijalistički diplomski stručni studij
Ako se na natječaj ne javi osoba koja ispunjava navedene uvjete, može se zaposliti kandidat/kinja sukladno Zakonu predškolskom odgoju i obrazovanju.
Uz prijavu na natječaj kandidati/kinje trebaju priložiti : - životopis, - presliku dokaza o stručnoj spremi, - elektronički zapis od HZMO, - dokaz o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta dostavit će izabrani/a kandidat/kinja po dostavljenoj odluci o izboru - uvjerenje da se protiv kandidata/kinje ne vodi postupak za kazneno djelo navedeno u čl. 25. Zakona, ne starije od dana objave natječaja, - uvjerenje da se protiv kandidata/kinje ne vodi postupak za prekršaj naveden u čl. 25. Zakona, ne starije od dana objave natječaja, - potvrda Centra za socijalnu skrb (prema mjestu stanovanja) da kandidatu/kinji nisu izrečene mjere iz članka 25. Zakona, ne starija od dana objave natječaja, - izjava kandidata/kinje o nepostojanju zapreka iz čl. 25. Zakona za prijem u radni odnos (vlastoručno potpisana), - dokaz o državljanstvu, - presliku rodnog lista.
Isprave se prilažu u elektroničkom zapisu ili preslici, a kandidat/kinja koji/a bude izabran/a, u obvezi je prije sklapanja Ugovora o radu dostaviti dokaze o ispunjavanju uvjeta u izvorniku ili ovjerenoj preslici.
Radni odnos u Dječjem vrtiću ne može zasnovati osoba koja ima zapreke definirane člankom 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( Narodne novine broj 10/97, 107/07, 94/13, 98/19).
Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola. Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju prema pozitivnim propisima RH dužan/na je u prijavi za natječaj pozvati se na to pravilo, priložiti propisane dokaze u tom pravu te ostvaruje prednost u odnosu na ostale kandidate/kinje samo pod jednakim uvjetima.
Nezaposlene osobe iz čl.102 stavak 1., točke a) do k), odnosno zaposlene osobe iz st. 2 iste odredbe Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji ( Narodne novine broj 121/17) osim traženih dokaza o ispunjavanu uvjeta ovog natječaja, u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju, prijavi su obvezni priložiti i dokaze propisane čl.103. st. 1 Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji dostupne na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja : https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843
Kandidati/kinje koji/e se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine broj 152/13, 152/14) dužni/e su da bi ostvarili/e pravo prednosti pri zapošljavanju pod jednakim uvjetima pozvati se na navedeno pravo i dostaviti sve dokaze propisane člankom 9.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u tekstu ovog natječaja.
Prijave se podnose preporučeno poštom ili osobno u zatvorenoj omotnici u sjedište Dječjeg vrtića “Ježeva kućica – Beretinec” u roku od osam ( 8 ) dana od dana objave natječaja na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na adresu Dječji vrtić “Ježeva kućica – Beretinec”, Trg hrvatskih branitelja 1, 42201 Beretinec, s naznakom NE OTVARAJ – za natječaj odgojitelj/ica.
Nepotpune i/ili nepravovremene prijave neće se razmatrati.
Prijavom na natječaj kandidati/kinje su izričito suglasni/e da Dječji vrtić „Ježeva kućica - Beretinec“ može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN42/18).
Natječaj se objavljuje 02. prosinca 2022. godine na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na web stranici i na oglasnoj ploči Dječjeg vrtića “Ježeva kućica – Beretinec” i traje do 10. prosinca 2022. godine. O rezultatima natječaja kandidati/kinje će biti obaviješteni/e u zakonskom roku.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
128558894
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.