Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 23.12.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Odgojitelj/odgojiteljica predškolske djece  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
Dječji vrtić 'Čarolija'
Kategorija:
Mjesto rada:
Bikovec
Rok prijave:
23.12.2021.

O poslu

Mjesto rada:
BIKOVEC, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Dječji vrtić 'Čarolija'
Kontakt:
e-mailom: dvcarolija1@gmail.com
Ostale informacije:
Na temelju članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( „ Narodne novine „ br. 10/97, 107/07, 94/13 i 98/19) ) i članka 71. Statuta Dječjeg vrtića „Čarolija“ te Odluke upravnog vijeća Dječjeg vrtića „Čarolija“ raspisuje se
NATJEČAJ za radno mjesto odgojitelja/-ice predškolske djece
Uvjeti: za odgojitelja predškolske djece može se postaviti osoba koja ispunjava uvjete za odgojitelja sukladno članku 24., stavak 4. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( „ Narodne novine „ br.10/97, 107/07, 94/13 i 98/19)
Natječaj se raspisuje za: - 2 (dva) odgojitelja na puno radno vrijeme, radni odnos na određeno (20 mjeseci) tijekom trajanja projekta „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ UP.02.2.2.16 sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.
Uz pisanu prijavu kandidati su dužni priložiti sljedeće: izvornik zamolbe i životopisa,
presliku domovnice,
presliku dokaza o stečenoj stručnoj spremi (diploma odnosno odgovarajuća isprava o stečenom stručnom/akademskom nazivu odnosno stručnom zvanju/nazivu),
presliku o položenom stručnom ispitu ako kandidat ima položeni stručni ispit, no nije uvjet,
dokaz o radnom stažu u djelatnosti predškolskog odgoja: elektronički zapis, odnosno potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka HZMO-a,
potvrda nadležnog suda da se protiv kandidata/-inje ne vodi kazneni postupak (čl. 25 stavak 2 Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju) ne starije od 6 mjeseci od dana objave natječaja.

Izrazi koji se koriste u ovom natječaju, a imaju rodno značenje koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski spol. Na natječaj se mogu javiti ravnopravno osobe oba spola.
Natječaj se objavljuje na mrežnim stranicama Zavoda za zapošljavanje, web stranici vrtića te oglasnoj ploči Vrtića, a rok za podnošenje prijava počinje teći od dana raspisivanja natječaja 28.10.2021. i traje do 11.11.2021. Produžetak natječaja: od 12.11.2021. do 25.11.2021. Produžetak natječaja: od 26.11.2021. do 9.12.2021. Produžetak natječaja: od 10.12.2021. do 23.12.2021.
U koliko se na raspisano radno mjesto ne javi niti jedan kandidat, natječaj ostaje otvoreni do popunjavanja radnog mjesta.
Kandidatom prijavljenim na natječaj smatrati će se samo osoba koja podnese pravovremenu prijavu sa svim prilozima te koja ispunjava formalne uvjete iz natječaja. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.
Prijave s traženom dokumentacijom s naznakom „za natječaj-odgojitelj“ potrebno je poslati isključivo elektronskom poštom na mail adresu: dvcarolija1@gmail.com nakon čega će kandidati biti kontaktirani.
Sukladno odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti pojedinaca u svezi s obradom osobnih podataka i slobodnog kretanja takvih podataka, svi dokumenti dostavljeni na natječaj poslani su slobodnom voljom kandidata/kandidatkinje te se smatra da je kandidat/kandidatkinja dao privolu za obadu svih podataka, a koji će se obrađivati isključivo u svrhu provođenja natječajnog postupka i mogućeg zapošljavanja. Sve pristigle prijave biti će zaštićene od pristupa neovlaštenih osoba.
O ishodu natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku nakon zatvaranja natječaja.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
118054229
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2022, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.