Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 28.10.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Odgojitelj / odgojiteljica predškolske djece  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
Dječji vrtić Kutjevo
Kategorija:
Mjesto rada:
Kutjevo
Rok prijave:
28.10.2021.

O poslu

Mjesto rada:
KUTJEVO, POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Dječji vrtić Kutjevo
Kontakt:
pisana zamolba: Vrtićka ulica 4, 34340 Kutjevo
Ostale informacije:
Na temelju članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju („Narodne novine“ br. 10/97, 107/07 i 94/13) i Odluke Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Grozdić Kutjevo raspisuje se NATJEČAJ za obavljanje poslova radnog mjesta odgojitelja(m/ž) - rad u redovnom programu - dva (2) izvršitelj/ica na neodređeno puno radno vrijeme od 40 sati tjedno Uvjeti sukladno članku 24. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97,107/07, 94/13). Radni odnos u dječjem vrtiću ne može zasnovati osoba koja ima zapreke iz članka 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju. Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola. Uvjeti za radno mjesto: - VSS, završen diplomski sveučilišni ili diplomski specijalistički studij za odgojitelja predškolske djece - magistar ranog i predškolskog odgoja ili specijalist - odgojitelj predškolske djece, - VŠS, završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij za odgojitelja predškolske djece - stručni prvostupnik predškolskog odgoja, odnosno studij za odgojitelja predškolske djece kojim je stečena VŠS u skladu s ranijim propisima - odgojitelj predškolske djece, nastavnik predškolskog odgoja - radno iskustvo od godine dana, - probni rad 90 dana Kandidati uz prijavu na natječaj prilažu: životopis (vlastoručno potpisan),
presliku domovnice ili osobne iskaznice,
presliku diplome,
presliku uvjerenja o položenom stručnom ispitu, dokaz da je oslobođen polaganja stručnog ispita ili bez položenog stručnog ispita uz obvezu polaganja u utvrđenom roku
elektronski ispis staža iz Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje,
uvjerenje o nekažnjavanju, odnosno nevođenju prekršajnog postupaka (ne starije od 30 dana), sukladno članku 25. Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97,107/07 i 94/13).

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora predočit će se izvornik. Natječajna dokumentacija neće se vraćati.
Osoba koja se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužna je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti dokaze o ostvarivanju prava prednosti na koje se poziva.
Natjecati se mogu i osobe koje nemaju položen stručni ispit.
Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja natječaja na mrežnoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i oglasnoj ploči Dječjeg vrtića Grozdić, a najkasnije do 28. listopada 2021. godine.
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostaviti na adresu:
DJEČJI VRTIĆ GROZDIĆ, Vrtićka ulica 4, 34340 Kutjevo, s naznakom „Upravno vijeće DV Kutjevo - Natječaj za odgojitelja (m/ž)“.
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.
O rezultatima provedenog natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
117824530
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2021, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.