Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.01.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Odgojitelj/ica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Dječji vrtić "Leptirići" Podravske Sesvete
Kategorija:
Mjesto rada:
Podravske Sesvete
Rok prijave:
31.01.2023.

O poslu

Mjesto rada:
PODRAVSKE SESVETE, KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Djelomično
Poslodavac:
Dječji vrtić "Leptirići" Podravske Sesvete
Kontakt:
pisana zamolba: Ivana Mažuranića 1, Podravske Sesvete
Ostale informacije:
sudjeluje u izradi, kreiranju i provedbi Godišnjeg plana i programa odgojno-obrazovnog rada i Godišnjeg izvješća o radu te Kurikuluma Dječjeg vrtića,
provodi odgojno-obrazovni rad s djecom rane i predškolske dobi (individualni i rad u manjim skupinama) i stručno promišlja odgojno-obrazovni proces u svojoj odgojno-obrazovnoj skupini

za popunu radnog mjesta u Dječjem vrtiću "Leptirići" Podravske Sesvete
1. ODGOJITELJ/ICA – 1 izvršitelj/ica, na određeno, puno radno vrijeme, radi zamjene odgojiteljice na bolovanju

2. UVJETI:
Za prijam u radni odnos odgojitelja/ice kandidati moraju ispunjavati, osim općih uvjeta, uvjete propisane člankom 24. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju („Narodne novine“ broj 10/97, 107/07, 94/13, 98/19. i 57/22) te članka 2. Pravilnika o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću („Narodne novine“ broj 133/97).

Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete natječaja:
preddiplomski sveučilišni studij ili preddiplomski stručni studij odgovarajuće vrste za rad na radnom mjestu odgojitelja, odnosno studij odgovarajuće vrste kojim je stečena viša stručna sprema u skladu s ranijim propisima, kao i osoba koja je završila sveučilišni diplomski studij ili specijalistički diplomski stručni studij odgovarajuće vrste za rad na radnom mjstu odgojitelja,
utvrđena zdravstvena sposobnost za obavljanje posla,
položen stručni ispit,
da nije pravomoćno osuđivana za kaznena djela i prekršajna djela iz članka 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju,
probni rad 3 mjeseca.

3. Uz pisanu prijavu na natječaj kandidati trebaju priložiti: životopis,
osobnu iskaznicu (preslika),
dokaz o vrsti i stupnju stručne spreme -diplomu (preslika),
dokaz o položenom stručnom ispitu (preslika),
uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak ne starije od mjesec dana za djela iz članka 25. st. 1. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju,
uvjerenje nadležnog prekršajnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi prekršajni postupak za djela iz članka 25. st. 1. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ne starije od mjesec dana,
vlastoručno napisanu i potpisanu izjavu kandidata da za prijem u službu ne postoje zapreke iz članka 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ("Narodne novine" 10/97, 107/07, 94/13. i 98/19),
elektronički zapis o radnom stažu (ispis iz evidencije Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje) ne starije od mjesec dana.

4. Na natječaj se mogu ravnopravno javiti osobe oba spola. U ovom natječaju riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje odnose se jednako na muški i ženski rod.
Odgojitelji i stručni suradnici koji su bili u radnom odnosu u predškolskoj ustanovi prije 18. prosinca 1997. i nemaju položen stručni ispit, dužni su dostaviti dokaz da su bili u radnom odnosu u predškolskoj ustanovi prije navedenog datuma, na radnom mjestu odgojitelja predškolske djece.
Kandidat koji ima prednost pri zapošljavanju temeljem Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ 121/17, 98/19, 84/21), Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata („Narodne novine“ broj 84/21) te Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ 157/13. 152/14, 39/18, 32/20) dužan je istaknuti u prijavi za natječaj pravo na prednost pri zapošljavanju pod jednakim uvjetima dostaviti dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja i propisanu dokumentaciju kojom dokazuje prednost zapošljavanja koja je određena navedenim posebnim zakonima.
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju pod jednakim uvjetima, a odnosi se na osobu iz članka 102. stavaka 1. ‒ 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ 121/17, 98/19, 84/21), dužan je uz prijavu na natječaj dostaviti sve dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja i dokaze iz čl. 103. stavak 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ 121/17, 98/19, 84/21). Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja i dodatne informacije o dokazima koji su potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju mogu se pogledati na https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje – 843/843
popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju- ZOHBDR 2021.pdf (gov.hr)
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju pod jednakim uvjetima a odnosi se na osobu iz članka 48. stavaka 1 i 2. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata („Narodne novine“ broj 84/21) uz prijavu na natječaj treba dostaviti i dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja iz članka 49. citiranog Zakona. Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje – 843/843 , a dodatne informacije o dokazima koji su potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju, potražiti na sljedećoj poveznici:
popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju- Zakon o civilnim stradalnicima iz DR.pdf (gov.hr)
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ 157/13 , 152/14 , 39/18 , 32/20 ) uz prijavu na javni natječaj dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o utvrđenom invaliditetu, odnosno drugu javnu ispravu o invaliditetu, na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom.
Prijavom na natječaj kandidati su suglasni da Dječji vrtić „Leptirići“ Podravske Sesvete može prikupljati, koristiti i obrađivati osobne podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka i zapošljavanja, sklapanja ugovora, kontaktiranja i objave na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Vrtića, u skladu sa važećim propisima.
Prije sklapanja ugovora o radu izabrani kandidat obvezan je dostaviti dokumentaciju u izvornicima ili u ovjerenim preslikama. Prije sklapanja ugovora o radu izabrani kandidat obvezan je imati utvrđenu zdravstvenu sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta odgojitelja predškolske djece.
Dječji vrtić „Leptirići“ Podravske Sesvete kao tijelo javne vlasti dužno je objaviti na mrežnoj stranici www.dv-leptirici.hr obavijest o rezultatima natječajnog postupka u roku od osam dana od dana donošenja odluke o izboru kandidata. Osim objave rezultata natječajnog postupka na mrežnoj stranici Dječjeg vrtića Leptirići u Podravskim Sesvetama, svi pristupnici ovog natječaja bit će obaviješteni i poštom.
Obavijest o rezultatima natječajnog postupka koju je tijelo javne vlasti dužno objaviti sadržava ime i prezime izabranog kandidata te vrstu i stupanj stručne spreme koju ima izabrani kandidat.
Kandidatima koji nisu izabrani bit će vraćena samo dokumentacija dostavljena u izvorniku ili ovjerenoj preslici.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju.
Nepravovremene i nepotpune prijave na natječaj neće se razmatrati.
5. Prijave na natječaj s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta natječaja podnose se u roku od 8 dana od dana objave natječaja na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i službenoj stranici Dječjeg vrtića www.dv-leptirici.hr na adresu: Upravno vijeće, Dječji vrtić „Leptirići“ Podravske Sesvete, Trg kralja Tomislava 14, 48363 Podravske Sesvete ( s naznakom – „Natječaj za odgojitelja/icu na određeno vrijeme radi zamjene odgojiteljice na bolovanju“).
Upravno vijeće zadržava pravo poništaja i ponovnog objavljivanja natječaja.
Na web - stranici: www.dv-leptirici.hr dostupan je opis te podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
129666651
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.