Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 04.11.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Njegovatelj/njegovateljica  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
Dom za odrasle osobe Orehovica
Kategorija:
Mjesto rada:
Orehovica
Rok prijave:
04.11.2021.

O poslu

Mjesto rada:
OREHOVICA, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Dom za odrasle osobe Orehovica
Kontakt:
pisana zamolba: Augusta Šenoe 2, 40322 Orehovica
Ostale informacije:
RAVNATELJICA DOMA ZA ODRASLE OSOBE OREHOVICA, TEMELJEM ČLANKA 36. STATUTA DOMA ZA ODRASLE OSOBE UZ DOBIVENU SUGLASNOST MINITARSTVA MIROVINSKOG RADA, MIROVINSKOG SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE KLASA: 100-01/21-02/1183, URBROJ: 524-08-01-02/7-21-2, OD 13. LISTOPADA 2021. GODINE, ZAPRIMLJENU DANA 26. LISTOPADA 2021. GODINE, RASPISUJE

NATJEČAJ
Za prijem u radni odnos: - Njegovatelj/ica – 1 izvršitelj na neodređeno puno radno vrijeme Posebni uvjeti: - završeno osnovnoškolsko obrazovanje, - položen tečaj za njegu, - jedna godina radnog iskustva.
Uz pisanu prijavu na natječaj, zainteresirani kandidati/kandidatkinje trebaju priložiti: -životopis, -dokaz o stečenoj kvalifikaciji/preslika svjedodžbe, preslika uvjerenja o položenom tečaju za njegu/, - dokaz o hrvatskom državljanstvu, - preslika potvrde o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO-a, - uvjerenje o nekažnjavanju /u izvorniku, ne starije od 3 mjeseca/. Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju posebnog zakona, u prijavi su dužni pozvati se na to pravo te dostaviti dokaze o priznavanju posebnog statusa, te dokaz o načinu prestanka radnog odnosa kod prethodnog poslodavca. Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine br. 121/17), a koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje tog prava, dužni su uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i dokaze za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja. Sukladno obvezi iz članka 103. stavka 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine br. 121/17), objavljujemo poveznicu na internetsku stranicu Ministarstva branitelja na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja: https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403. Kandidatima prijavljenim na natječaj smatrat će se samo osoba koja podnese pravovremenu i urednu prijavu sa svim prilozima te ispunjava formalne uvjete iz natječaja. Kandidati koji podnesu pravovremenu i urednu prijavu i ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja mogu biti pozvani na testiranje, razgovor i/ili pisanu provjeru znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, objavom dana i sata razgovora na web stranici ustanove. Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati. Do donošenja odluke o izboru, natječaj može biti poništen. Prijave se podnose u pisanom obliku u roku od 8 dana od objave natječaja u “Narodnim novinama“ na adresu: Dom za odrasle osobe Orehovica, Augusta Šenoe 2, 40322 Orehovica s naznakom: „Prijava na natječaj za radno mjesto njegovatelj/ica“. Objavom obavijesti o izboru kandidata na web stranici ustanove u roku od osam dana od dana izbora kandidata, kandidati će biti obaviješteni o rezultatu natječaja.
KLASA: 112-01/21-02/6 URBROJ: 2109-112-01/1-21-1 U Orehovici, 26. listopada 2021. godine.

Dom za odrasle osobe Orehovica Ravnateljica: Suzana Belović, dipl. soc. radnica
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
118001288
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2021, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.