Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 12.10.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Mlađi podkuhar / podkuharica-junior sous chef  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
RETOI TRGOVINA I UGOSTITELJSTVO D.O.O.
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
12.10.2022.

O poslu

Mjesto rada:
SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
5 godina
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
RETOI TRGOVINA I UGOSTITELJSTVO D.O.O.
Kontakt:
Ostale informacije:
Opis poslova: Pomaže Zamjeniku glavnog kuhara da zadrži i poboljša standard kvalitete hrane, kreativnost i optimalno korištenje sastojaka u svrhu povećanja zadovoljstva gosta i prodaje na mjestima pružanja usluge
Pridonosi proizvodnji hrane najviše moguće kvalitete i koordinira osoblje u dodijeljenoj sekciji
Surađuje s Drugim kuharima kako bi osigurali da su začinjenost, porcije, kvaliteta, izgled i okus u skladu sa standardima hotela
Priprema postavku za ručak, večeru ili bilo kakav domjenak, osiguravajući odgovarajuće količine hrane za posebna događanja i sve rezervacije
Nadgleda ispravan razmještaj svake stavke na jelovniku i osigurava njegovo upotpunjavanje
Vodi točnu evidenciju, koja se u svakom trenutku nalazi na dodjeljenoj sekciji i služi kao podsjetnik za pripremu, kuhanje i detalje prezentacije svih jela
Razumije te se pridržava procedura za zaštitu zdravlja i sigurnost na radnom mjestu, (uključujući i HACCP), kako to nalaže zakon
Obavlja ostale dužnosti kada to zatraži Glavni kuhar i Zamjenik glavnog kuhara
Brine se o urednosti i izgledu zaposlenika koji rade u restoranu
Pohađa dnevne sastanke kako bi se utvrdili ciljevi i smjernice za taj dan
Pohađa tjedne sastanke s osobljem Odjela hrane i pića u svrhu učinkovitog planiranja nadolazećih događanja, te analize izvješća prethodnog tjedna
Pridržava se temeljnih načela kao što su higijena i procedure pružanja usluga
Održava blisku suradnju s klijentima u svim operativnim djelovima
Predlaže nove ideje za usluge i proizvode koji će zadržati natjecateljsku i vodeću poziciju nad konkurencijom
Prisustvuje kratkim dnevnim sastancima, tjednim sastancima sa Event timom, te mjesečnim sastancima odjeljenja
Učinkovito raspoređuje dnevni radni plan za sebe i direktno podređene
Pomaže u pronalaženju kreativnih metode za poboljšanje usluga za goste hotela
Pridržava se rasporeda čišćenja (dnevno, tjedno, mjesečno )
Brine se da su primjenjene sve mjere za zaštitu od požara i zaštitu na radu (uključujući i HACCP), kako to nalaže zakon, te da ih se svi zaposelnici kuhinje pridržavaju
Prijavljuje odgovornoj osobi bilo kakvu nezgodu, grlobolju, probleme s kožom, proljev, povraćanje, žuticu i općenito bilo kakvu bolest ili ozljedu koja bi mogla ugroziti sigurnost hrane.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
126336964
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.