Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Ostale informacije:
OPIS POSLA: • održavanje i optimizacija sustava upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima normi ISO 9001:2015, HACCP I IFS Food, definiranje i aktivno sudjelovanje u izradi postupaka, protokola i ostalih propisa vezanih uz sustav upravljanja kvalitetom, nadzor i praćenje efikasnosti odvijanja procesa sukladno odgovarajućim zahtjevima sustava upravljanja kvalitetom, priprema i provođenja internih školovanja/edukacija i daljnjeg usavršavanja zaposlenika tvrtke iz područja primjene sustava upravljanja kvalitetom, predviđanje, analiza i procjena rizičnih čimbenika koji mogu utjecati na sustav upravljanja kvalitetom, izrada i prezentiranje izvješća upravi tvrtke o radu i ostalim aktivnostima iz domene sustava upravljanja kvalitetom, definiranje godišnjih ciljeva sustava upravljanja kvalitetom•, izrada godišnjeg plana internih audita te provođenje istih, aktivno sudjelovanje na vanjskim auditima, koordinacija i upravljanje sustavom reklamacija proizvoda, koordinacija i upravljanje sustavom korektivnih i preventivnih mjera ,kontinuirano praćenje zakonske regulative po pitanju sigurnosti hrane i deklariranja, izrada deklaracija proizvoda, te usklada deklaracija u slučaju promjene zakonske regulative