Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 26.07.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Mehatroničar/ka

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Njemačka
Rok prijave:
26.07.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Kao jedan od najvećih poslodavaca u regiji, BERA GmbH vam nudi sigurno radno mjesto sa dugoročnom perspektivom. Uz Ugovor o radu na neodređeno vrijeme, osobnu podršku na licu mjesta i naknade plaće prema BAP tarifnom Ugovoru, nudimo vam i puno drugih atraktivnih i važnih poslovnih usluga.

O poslodavcu:
Za našeg klijenta, u Rothenburg ob der Tauber, tražimo motivirane, dinamične i stručne osobe za radno mjesto:

Mehatroničar/ka

Nas klijent, jedan je od najpoznatijih svjetskih proizvođača elektro dijelova u računalnoj, automobilskoj i industrijskoj tehnici, sa dugogodišnjom tradicijom u svojem području djelovanja može vam ponuditi sigurno radno mjesto s dugoročnom perspektivom.

Molimo dostaviti Životopis u Europass formatu, Životopise pristigle na hrvatskom ili nekom drugom jeziku (osim njemačkom jeziku) nećemo razmatrati u daljnjem selekcijskom postupku. Kontakt adresa za dostavu životopisa: [email protected]

Opis radnog mjesta:
rad u modernom industrijsko- proizvodnom pogonu, rad u 3 smjene, rad u manjim radnim grupama, spajanje elektroinstalacija u ormarićima, kabliranje za autoindustriju, ispitivanje ispravnosti uređaja, dokumentiranje dijagnosticiranih rezultata u računalni sustav.
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:
Država:
Njemačka

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Potrebna znanja i vještine:
spretnost i brzina, interpretacija tehničkih nacrta i shema, znanje njemačkog jezika u govornoj i pisanoj interakciji nivoa B2, iskustvo u spajanju elektroinstalacija, iskustvo i primjena rada na računalu (unos podataka, baze podataka i sl.).

Pogodnosti za Vas:
rad u mladom i dinamičnom okruženju, rad u novim i najmodernijim proizvodnim linijama, rad u mikro timu, dodatni bonusi i stimulacije, redovna i sigurna primanja, razni socijalno integracijski programi za lakše snalaženje u okruženju, mogućnost pronalaska stana, potpuna administrativna i profesionalna podrška stručnog tima (otvaranje bankovnog računa, prijepis vozačke dozvole, prijava i registracija na za to predviđene uprave i urede, aktivacija telefonske kartice etc...)
Strani jezik:
njemački
Poznavanje rada na računalu:
dobro