Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 12.02.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Kao bolnica za akutne slučajeve mi ujedinjujemo 16 specijalističkih klinika s 537 kreveta (stacionarno) i 31 mjesta (djelomično stacionarno). Mi ispunjavamo na temelju naše veličine, strukture i mnoštva medicinskih djelatnosti u dijagnozi i terapiji također i nadokolne težišne zadatke. Uz to mi smo akademska naukovna bolnica Sveučilišta Ulm. Klinika za radiologiju i nuklearnu medicinu je potpuno digitalizirana, RIS (informacioni sustav u radiologiji) i PACS (sustav arhiviranja slika – i komunikacije) su instalirani.

Mi tražimo za Kliniku za radiologiju i nuklearnu medicinu što je prije moguće jednog

MEDICINSKO-TEHNIČKOG ASISTENTA
ZA RADIOLOGIJU (M/Ž)


ŠTO VAS OČEKUJE: Odgovorna suradnja u našoj klinici poslije uspješnog vremena uvođenja u posao na sljedećim aparatima: integriranom RIS/PACS-sustavu, digitalnim konvencionalnim sustavima snimanja, MSCT-u s 64 redka, 1,5 T MRT-u, DAS-u, mamografiji s mogućnošću uzimanja tkiva dojke kontrolom rentgena ili ultrazvuka (Vakuumstanze) i gamakamerom s dualnom glavom.

ŠTO VI DONOSITE: Vi imate završenu izobrazbu za medicinsko-tehničkog/u asistenta/icu za radiologiju, i ispunjavate očekivanja stručnom kompetencijom, fleksibilnošću, sposobnošću timskog rada i angažiranjem sa srcem i razumom. Početnici/e u zanimanju su dobrodošli/e i mogu se rado prijaviti na natječaj.

ŠTO ĆE VAM ISPUNITI OČEKIVANJA: Mi smo visoko motivirani tim i njegujemo vrlo prijateljsko i kolegijalno međusobno ophođenje. Usljeđuje plaća koja odgovara učinku na temelju tarifnog ugovora za javnu službu kao i dodatno mirovinsko osiguranje poduzeća. Radna vremena se registriraju elektronski. Mi nudimo strukturirana interna i eksterna nastavljanja obrazovanja i usavršavanja. Postoji mogućnost smještaja u stanovima u vlasništvu klinike.

Grad Heidenheim s oko 50.000 stanovnika i velikim gravitacijskim područjem nalazi se na autocesti A7, u privlačivom predjelu Ostalb-a s velikom vrijednošću za slobodno vrijeme. Stuttgart, Ulm i München mogu se lako dostići.

 


DALJI DETALJI: Za dalje informacije stoji Vam na raspolaganju naš predstojnik
Dr. J.-P. Schenkengel, tel. +49 (0)7321/33-2309 ili
e-mail: jan-peter.schenkengel@kliniken-heidenheim.de
Mi se radujemo Vašem natjecanju!
Mi Vas rado pozivamo na hospitaciju.

NATJECANJE NA ADRESU:
Kliniken Landkreis Heidenheim gGmbH

Personalmanagement | Schloßhaustraße 100 | D-89522 Heidenheim
E-Mail: bewerbung@kliniken-heidenheim.de
www.kliniken-heidenheim.deOglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare