Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 19.12.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Medicinska sestra / tehničar

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Gradovi diljem Njemačke
Rok prijave:
19.12.2016.
Plaća:
od 1 327 € do 1 725 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
Artigum GmbH i Artigum Management posluju u području ljudskih resursa i specijalizirani su za regrutiranje medicinskih sestara/tehničara i liječnika. Kako smo specijalizirani za zapošljavanje medicinskih sestara/tehničara i liječnika, naši klijenti se nalaze među vodećima u zdravstvenom sektoru uključuju bolnice, klinike i rezidencijalne domove za starije osobe.
Već 5 godina Artigum uspješno u Njemačkoj zapošljava medicinske sestre/tehničare iz zemalja Europske Unije. Mi se brinemo za potrebe naših kandidata i za potrebe naših klijenata!

Trenutno smo u potrazi za medicinskim sestrama/tehničarima koji žele raditi u Njemačkoj. Zaposlenje u Njemačkoj na ovoj poziciji znači iznadprosječnu plaću, stabilno radno mjesto i sigurnost za Vašu budućnost!

Naši klijenti su među tri vodeća vlasnika rezidencijalnih domova za brigu o starijim osobama u njemačkoj. Naš najveći klijent s kojim najduže surađujemo upravlja s više od 100 rezidencijalnih domova za brigu o starijim osobama i zapošljava više od 10 000 zaposlenika. S obzirom na to možemo Vam ponuditi priliku za rad diljem Njemačke.
Posebne pogodnosti:
Artigumov Pravni tim pruža našim kandidatima: pomoć u pronalaženju smještaja, financijsku pomoć, pomoć u komunikaciji s njemačkim nadležnim tijelima, pomoć u otvaranju bankovnog računa, vodi Vaš proces registracije u Njemačkoj i prijavu boravišta te najvažnije pomaže Vam u priznavanju Vaše diplome medicinske sestre/tehničara u Njemačkoj.
Imate priliku naučiti njemački jezik dok radite!
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:
Država:
Njemačka

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Tražimo osobe s diplomom:
• medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege
ILI
•prvostupnik sestrinstva/ prvostupnica sestrinstva



Kontakt e-mail: [email protected]
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Poznavanje rada na računalu:
dobro