Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 16.08.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Majstor u proizvodnji pvc stolarije (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Brezovica
Rok prijave:
16.08.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tvrtka Lord građenje osnovana je 2010. godine, registrirana za više djelatnosti, a kao glavna djelatnost je izrada PVC i ALU stolarije .

U tvrtki je stalno zaposleno sedam (7) kvalificiranih i kvalitetnih djelatnika koji će doći u Vaš objekt, uzeti mjere, izraditi i montirati željeni ALU ili PVC proizvod.

Orijentirani smo proizvodnji isključivo kvalitetnih proizvoda baziranih na vrhunskim materijalima njemačkog proizvođača SALAMANDER.
pvc stolarija Lord
U proizvodnji primjenjujemo najsuvremeniju tehnologiju koristeći najkvalitetnije materijale čime postižemo visoku kvalitetu izgrađenih objekata i izvedenih radova uz optimalne cijene.
Materijali i sva popratna oprema kao što su profili, okovi, komarnici, rolete, grilje, stakla i klupčice su vrhunske kvalitete poznatih europskih tvrtki.
U potpunosti samostalno obavljamo sve stručne postupke i eventualne građevinske radove. Naša PVC stolarija je garantirano visoke kvalitete, uz prihvatljive cijene, profesionalan pristup poslu te sigurnu isporuku i montažu u unaprijed dogovorenom roku.

Obratite nam se s povjerenjem!

TRAZIMO MAJSTORE ZA RAD U PROIZVODNJI PVC STOLARIJE. Nudimo stalni radni odnos. Molimo da se jave isključivo osobe sa iskustvom koje mogu samostalno obavljati svoj posao. Svi zaineresirani neka se jave na br. 095 8579 799. Na poruke nećemo odgovoriti.

Zapošljavamo 5 izvršitelja.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Potrebna stručna sprema:
- NKV - nekvalificirani
Vozačka dozvola:
B
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine