Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 03.10.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Magistar/magistra farmacije  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Ljekarna Varaždinske županije
Kategorija:
Mjesto rada:
Varaždin
Rok prijave:
03.10.2022.

O poslu

Mjesto rada:
VARAŽDIN, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike osnove korištenja računala u Windows okruženju
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
Ljekarna Varaždinske županije
Kontakt:
osobni dolazak: KOLODVORSKA 18, VARAŽDIN S NAZNAKOM
pisana zamolba: Kolodvorska 18, Varaždin s naznakom
Ostale informacije:
Na temelju čl. 28. Statuta Ljekarne Varaždinske županije i Odluke Upravnog vijeća Ljekarne Varaždinske županije (KLASA: 1/2022-7, URBROJ: 2186-1-26/22-6 od 15.06.2022. godine), ravnatelj Ljekarne Varaždinske županije raspisuje NATJEČAJ za prijam u radni odnos: 1. magistar/magistra farmacije (m/ž) – 2 izvršitelja, na neodređeno vrijeme
Uvjeti za radno mjesto: razina obrazovanja: visoka stručna sprema, završen diplomski sveučilišni studij farmacije ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij farmacije
odobrenje Hrvatske ljekarničke komore za samostalan rad
poznavanje rada na računalu
vozačka dozvola B kategorije

U prijavi na natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona/mobitela te adresa elektroničke pošte). Kandidati su uz prijavu na natječaj dužni dostaviti: - vlastoručno potpisanu zamolbu - životopis - dokaz o državljanstvu (preslik obje strane osobne iskaznice ili domovnice ili putovnice) -dokaz o ispunjavanju uvjeta stupnja obrazovanja/stručne spreme (preslik diplome ili potvrde o stečenom akademskom nazivu magistar farmacije) - preslik važećeg odobrenja Hrvatske ljekarničke komore za samostalan rad ili preslik važećeg Rješenja Hrvatske ljekarničke komore o izdavanju Odobrenja za samostalan rad - potvrdu ili osobnu izjavu o poznavanju rada na računalu - dokaz o položenom vozačkom ispitu B kategorije (preslik vozačke dozvole) - elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (tzv. „e-radna knjižica“, ne starija od 30 dana od dana objave natječaja) Isprave se prilažu u neovjerenom preslici, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik. Kandidati se primaju uz obavezni probni rad u trajanju šest mjeseci.
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola (čl. 13. Zakona o ravnopravnosti spolova NN, br. 82/08, 69/17). Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju, prema posebnim zakonima, dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo te su dužni, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, uz prijavu priložiti i svu propisanu dokumentaciju te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN, br. 121/17, 98/19, 84/21) dužni su uz prijavu na natječaj dostaviti dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i dokaze iz čl. 103. navedenog Zakona. Popis dokaza potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju dostupni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja – poveznica: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN, br. 84/21) dužni su uz prijavu na natječaj dostaviti dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i dokaze iz čl. 49. navedenog Zakona. Popis dokaza potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju dostupni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja – poveznica: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno čl. 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN, br. 157/13, 152/14, 39/18, 32/20), dužni su se pozvati na čl. 9. istog Zakona, uz prijavu na natječaj dužni su dostaviti dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i dokaze o priznatom statusu osobe sa invaliditetom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnika zaposlenih osoba s invaliditetom.
Sukladno čl. 156. Zakona o zdravstvenoj zaštiti (NN, br. 100/18, 125/19, 147/20) Ljekarna Varaždinske županije će po službenoj dužnosti za izabrane kandidate pribaviti podatke iz kaznene evidencije za kaznena djela iz glave XVI. i XVII. Kaznenog zakona.
Kandidati koji podnesu pravovremenu i potpunu prijavu i ispunjavaju uvjete iz natječaja mogu biti pozvani na testiranje, razgovor ili pisanu provjeru znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova traženog radnog mjesta.
Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Svi zaprimljeni osobni podaci iz zamolbi kandidata prikupljaju se i obrađuju isključivo u svrhu provedbe natječaja te se potom arhiviraju i neće se više koristiti za drugu svrhu, a kandidati podnošenjem zamolbe pristaju na navedeno, sve u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka.
Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se ili poštanskom pošiljkom ili osobno na urudžbeni zapisnik na adresu: Ljekarna Varaždinske županije, Kolodvorska 18, Varaždin s naznakom: „Prijava na natječaj za radno mjesto magistar farmacije“ u roku od četrnaest (14) dana od dana objave natječaja na web stranici Ljekarne Varaždinske županije, web stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Objavom obavijesti o izboru kandidata na internetskoj stranici Ljekarne Varaždinske županije kandidati će biti obaviješteni o rezultatima natječaja.
Ljekarna Varaždinske županije pridržava pravo ne odabrati nijednog kandidata te u svako doba poništiti natječaj, bez obveze obrazlaganja svoje odluke.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
126544661
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.