Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 21.05.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Liječnik/ca specijalist/ica epidemiologije  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO Krapinsko - zagorske županije, zdravstvena ustanova za obavljanje zdravstvene zaštite
Kategorija:
Mjesto rada:
Krapina
Rok prijave:
21.05.2022.

O poslu

Mjesto rada:
KRAPINA, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO Krapinsko - zagorske županije, zdravstvena ustanova za obavljanje zdravstvene zaštite
Kontakt:
pisana zamolba: I. G. Kovačića 1, Zlatar
Ostale informacije:
Na temelju članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama („Narodne novine“ broj 128/18, 47/18 i 123/19) te čl. 24. Statuta Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije, Zavod za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije, raspisuje JAVNI NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa u Zavodu za javno zdravstvo Krapinsko – zagorske županije za radna mjesta 2. Liječnik specijalist epidemiologije – 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme (zamjena za rodiljski i roditeljski dopust), Mjesto rada: Krapinsko – zagorska županija
Uvjeti: - VSS – dr. med. ili dr. med., spec. epidemiologije, - položen stručni ispit, - odobrenje za samostalan rad, - vozačka dozvola B kategorije, - poznavanje rada na računalu, - poznavanje jednog stranog jezika. Uz pisanu prijavu na natječaj kandidati/kandidatkinje su dužni priložiti: - životopis, - elektronički zapis s podacima o radnom stažu i radnom odnosu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, - dokaz o stečenoj stručnoj spremi (presliku diplome), - presliku uvjerenja o položenom stručnom ispitu, - presliku odobrenja za samostalan rad, - dokaz o položenom vozačkom ispitu (preslika vozačke dozvole s obje strane) . Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova („Narodne novine“ broj 116/03) na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo.
Pisane prijave na natječaj s prilozima podnose se na adresu: Zavod za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije, I. G. Kovačića 1, Zlatar, za radno mjesto pod točkom 2. Liječnik specijalist epidemiologije, s naznakom „Natječaj za radno mjesto: Liječnik specijalist epidemiologije“, u roku od 15 dana od dana objave natječaja u «Narodnim novinama». Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Zavod za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije pridržava pravo, djelomično ili u cijelosti, u svako vrijeme poništiti ovaj natječaj. O rezultatima natječaja kandidati će biti pisano obaviješteni u roku od 15 dana nakon donošenja odluke o izboru.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
123188733
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.