Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 27.10.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Laboratorijski tehničar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
27.10.2017.


Fidelta je znanstveno-istraživačka institucija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, farmacije i srodnih znanstvenih područja, u početku kao dio Pliva Istraživačkog Instituta, a zatim kao centar izvrsnosti multinacionalne kompanije GlaxoSmithKline. Kompanija je od 2010. u sastavu Galapagos Grupe, u početku kao dio internog istraživanja i razvoja, a početkom 2013, pod imenom Fidelta, izlazi na svjetsko tržište pružanja usluga u području istraživanja novih lijekova.
Više informacija o Galapagosu i Fidelti možete pronaći na www.glpg.com i www.fidelta.eu

Fidelta oglašava slobodno radno mjesto:


LABORATORIJSKI TEHNIČAR (m/ž)

(jedan izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu)



Poslovi ovog radnog mjesta obuhvaćaju obradu i analizu bioloških uzoraka, rukovanje laboratorijskim staklenim posuđem te specifičnom laboratorijskom opremom, rukovanje automatskim analizatorima, obradu podataka korištenjem adekvatnih računalnih programa.

Za uspješno obavljanje poslova ovog radnog mjesta potrebno je imati završeno srednješkolsko ili preddiplomsko obrazovanje farmaceutskog ili zdravstveno laboratorijskog smjera. Poželjno je iskustvo na navedenim poslovima, a neophodno je poznavanje rada na računalu i engleskog jezika.

Ukoliko želite raditi u izazovnom i dinamičnom području pružanja usluga u istraživanju novih lijekova, na razvoju i implementaciji modernih istraživačkih tehnika, pridružite nam se.

Svoju ponudu i životopis na hrvatskom i engleskom jeziku dostavite nam do 27.10.2017. na e-mail adresu [email protected]