Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 20.11.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

KV Kuhar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
20.11.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
KV kuhar

za rad u novootvorenom bistrou / restaurantu u centru Zagreba.
Kreacija ili realizacija menija po konceptu lokala.
Organizacija kuhinje u smislu svih protokola i procedura te uspostavljanje i koordinjiranje smjenskog rada kuhinje.
Posebne pogodnosti:
Visoko kvalitetno radno okružje, poštene, uvažavajuće i korektne odnose, napredovanje u svim smjerovima!

• Motivirajuć i izazovan rad u novom ugostiteljskom objektu u centru Zagreba.
• Stabilne prihode i transparentnu radnu regulativu.
• Prijava i ugovor na neodređeno s probnim rokom od 3 mjeseca.
• Rast prihoda shodno rezultatima rada, reguliran isključivo kroz aneks ugovora.
• Sigurno i stimulirajuće radno okruženje, stabilan voditeljski tim, timsku podršku, visok stupanj početnog povjerenja, preuzimanje odgovornosti; osobne i timske. Napredak shodan iskazanim karakteristikama (mogućnostima i odgovornostima).
• Usavršavanje kulinarskih vještina.*
*Kod kandidata koji zadovolje naveden uvjete te iste i opravdaju kroz rad u kuhinji nudimo mogućnost dodatnog školovanja za daljnje stručno usavršavanje
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Očekujemo:
1. Kreativnost uparenu s primjenjivošću pri izradi jela
2. Staložena struktura osobnosti sa stabilnim moralnim i etičkim načelima te kućni odgoj i njegovu primjenu
3. Komunikativnost + samoinicijativa
4. Kreativnost + ambicija
5. Fleksibilnost + lojalnost
6. Izražena ljubav prema kulinarstvu
7. Organiziranost i sistematiziranost kuharskog procesa
8. Sposobnost samostalnog vođenja kuhinje i tima kuhara/pomoćnog osoblja ili prilagodba postavljenom sustavu.
9. Izrazita sposobnost rada u timu, s naglaskom na osobnu odgovornost
10. Upoznatost i primjena svjetskih gastronomskih trendova kao i poznavanje tradicionalnih hrvatskih jela i sastojaka
11. Poželjan dodatak: lista vlastitih recepata
12. Odlično poznavanje vina
13. Iskustvo rada u struci (minimalno 3 godine)
14. Opća kultura
15. Vrlo dobro poznavanje najmanje jednog svjetskog jezika (preferiran: engleski jezik)

Pri prijavi molimo Vas sljedeće:
I Životopis (istinit, poželjno s fotografijom ne starijom od 6 mj.)
II Potvrda o stručnoj spremi
III Preporuka (u koliko istu ne posjedujete, navedite razlog)
IV Iznesite detaljan opis Vašeg željenog radnog mjesta kao i očekivanih ili traženih uvjeta kao i razloga za Vaš odabir
IV (b) Potvrda o nekažnjavanju, ne starija od 6 mj. (potrebna za drugi krug natječaja)
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
osnovno
Potrebno radno iskustvo:
tri godine