Kuhar - voditelj smjene (m/ž)
O poslu
Glavne odgovornosti:
- Priprema i kuhanje jela prema standardima kvalitete i higijene
- Organizacija i vođenje tima kuhinjskog osoblja tijekom smjene
- Osiguravanje usklađenosti s HACCP standardima i pravilima o sigurnosti hrane
- Planiranje dnevnih zadataka i rasporeda rada kuhinjskog osoblja
- Kontrola zaliha, naručivanje namirnica i upravljanje inventarom
- Održavanje visoke razine čistoće i higijene radnog prostora
- Sudjelovanje u kreiranju jelovnika i unapređenju ponude jela
- Osiguravanje pravovremene pripreme i izdavanja jela, uz zadržavanje visoke kvalitete
- Rješavanje potencijalnih problema tijekom smjene i osiguravanje nesmetanog odvijanja rada
- Suradnja s ostalim odjelima unutar restorana kako bi se osigurala optimalna usluga gostima
- Stimulativna primanja
- Rad u dinamičnom i podržavajućem timu
- Stabilno zaposlenje u hotelu s 4 zvjezdice
- Konkurentnu plaću i dodatne pogodnosti
- Osiguran parking
- Naknada za prijevoz i topli obrok
- 2 dana slobodna tjedno
O zaposleniku
- Iskustvo u vođenju kuhinje i timova
- Poznavanje HACCP sustava i zakonskih propisa o sigurnosti hrane
- Sposobnost samostalnog donošenja odluka i upravljanja smjenom
- Izražene komunikacijske i organizacijske vještine
- Fleksibilnost i spremnost na rad u smjenama, uključujući vikende i praznike
- Strast prema kuhanju i kreiranju jela