Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 28.02.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kuhar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Dubrovnik
Rok prijave:
28.02.2019.

Sunset Beach Dubrovnik, jedno od najljepših odmarališta na jadranskoj obali, smješteno je na samom jugu Hrvatske, nekoliko kilometara od dubrovačke stare gradske jezgre.

Osim najveće plaže u Dubrovniku i raznolikih sadržaja za sve dobne skupine, u sklopu ovog modernog i novoizgrađenog beach resorta nalaze se i restorani Kantenari i Trattoria, Beach bar i Lounge Club. Sve to ga čini izuzetno privlačnim odredištem za turiste i lokalne goste.

Kako bismo ostvarili našu viziju, a svjesni da su naši zaposlenici ključan faktor uspjeha i kvalitete naše usluge, u potrazi smo za djelatnicima koji bi se pridružili našem timu.

U izazovnom razdoblju potrage za kvalitetnim osobljem, ne smijemo zanemariti da je izazov pronaći i kvalitetnog poslodavca.

Ako ste zainteresirani za rad u opisanom okruženju, te pouzdani, fleksibilni i spremni na timski rad, pozivamo vas da nam se pridružite na sljedećim pozicijama:


KUHAR (m/ž)

Uvjeti:
  • formalna kvalifikacija kuhara
  • minimalno 2 godine iskustva na istoj ili sličnoj poziciji u ugostiteljstvu
  • organizirani ste, kreativni i timski orijentirani

Članovima našeg tima omogućavamo usavršavanje i napredovanje u struci, stoga prijavite se već danas ili najkasnije do 28. veljače 2019. godine na naš natječaj slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao putem linka za Brzu prijavu te očekujte naš brz odgovor.



Dubrovački zalasci sunca d.o.o., Sjedište: Soline 22, 20235 Zaton
Mjesto obavljanja djelatnosti: Šetalište kralja Zvonimira 17, 20000 Dubrovnik