Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 24.02.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kuhar/kuharica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
VIS, D.D.ZA HOTELIJERSTVO, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM
Kategorija:
Mjesto rada:
Vis
Rok prijave:
24.02.2023.

O poslu

Mjesto rada:
VIS, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
4
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
6 mjeseci
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; sezonski
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
VIS, D.D.ZA HOTELIJERSTVO, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM
Kontakt:
najava na telefon: 021 711138
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Opis posla:
- neposredno surađuje s šefom kuhinje, te po njegovim uputama obavlja poslove iz svog djelokruga rada, - na temelju dnevnog jelovnika samostalno priprema i kontrolira kvalitetu jela, - priprema sva jela složene prirode, prema menijima određenim za taj dan, prema informacijama o broju prijavljenih gostiju, što ih dobiva od voditelja smjene u kuhinji, te u suradnji s ostalim kuharima priprema jela a la carte i sva jela po specijalnim narudžbama, - odgovoran je za izdavanje svih vrsta jela koje se obavlja na temelju narudžbe, - odgovoran je za kvalitet i kvantitet gotovih jela i obroka, - odgovoran je za utrošeni materijal u pripremi jela, a prema utvrđenim normativima utroška, - surađuje s šefom kuhinje na izradi normativa utroška sirovina za pripremu menija, - odgovoran je za sitan inventar i osnovna sredstva, koja se nalaze i upotrebljavaju u kuhinji, - brine se o tome da otpaci proizvedeni u kuhinji budu iz nje odstranjeni i odloženi na određeno mjesto, - dužan je dobro poznavati organizaciju rada, sve vrste jela, te način pripremanja i serviranja, - u pripremanju toplih jela dužan je postići takav stupanj uvježbanosti koji će mu omogućiti da oštro razlikuje okuse jela, - dužan je odazvati se i raditi u bilo koje vrijeme na osnovi stvarnih potreba, a po nalogu šefa kuhinje, - u toku radnog vremena obvezan je pomagati ostalim radnicima u kuhinji prema uputama dobivenim od šefa kuhinje, - materijalno je odgovoran za imovinu kojom rukuje, te za eventualne štete koje prouzrokuje nesavjesnim radom, - ukoliko nema pomoćnog kuhara obavlja poslove pomoćnog kuhara, - obavlja i ostale poslove po uputama šefa kuhinje
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
129776544
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.