Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.03.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kuhar/kuharica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Eventyval društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Novalja
Rok prijave:
31.03.2023.

O poslu

Mjesto rada:
NOVALJA, LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
5
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
2 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; sezonski
mogućnost zapošljavanja umirovljenika
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
Eventyval društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Kontakt:
e-mailom: [email protected]
putem linka: https://docs.google.com/forms/d/1tJ0B2ySudYB6gv6ANsd0-kFn-8gKZcKjt36HAQ2lBNY/viewform?edit_requested=true
Ostale informacije:
Kuhar (m/ž)
Opis posla:
- samostalna priprema jela prema jelovniku, receptima i količinskom normativu uz primjenu svih potrebnih standarda i procedura rada
- nabava i kontrola ispravnosti namirnica
- pridržavanje tehnologije pripremanja hrane i postupanja sa živežnim namirnicama i kuhanom hranom te briga o skladištenju nepotrošenih namirnica
- sastavljanje jelovnika i menija
- održavanje visokih higijenskih standarda, čistoće prostora i sredstava za rad, te poštivanje sanitarnih i sigurnosnih standarda i procedura
- evidencija podataka za dnevni obračun upotrijebljenih namirnica, izdanih obroka hrane te kontrola zaliha
- održavanje kvalitetne razine usluge i sigurnosti gostima hotela prema hotelskim standardima i procedurama
- odgovornost za adekvatnu komunikaciju i koordinaciju s ostalim osobljem

Uvjeti:
- PKV/KV/VKV/SSS/VŠS smjera kuhar
- minimalno 1-2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
- obavezno poznavanje engleskog jezika, poznavanje njemačkog jezika je prednost
- obavezno poznavanje HACCP normi
- iskustvo u sastavljanju jelovnika i menija je prednost
- poželjno poznavanje barem jednog stranog jezika
- odgovornost prema poslu
- sklonost timskom radu
- visoka razina osobnog i poslovnog ponašanja
- ljubaznost, susretljivost i razumijevanje potreba gostiju
- iskustvo u pripremi mediteranske, kontinentalne i internacionalne kuhinje
- izražene organizacijske vještine
- temeljitost i samostalnost u radu
- osnovno znanje rada na računalu

Nudimo:
- puno radno vrijeme
- vrijeme rada: ljetna sezona; predviđeni početak rada: 01.04. (uz mogućnost produljenja do kraja godine, ovisno o okolnostima)
- smještaj
- ugodna radna atmosfera
- atraktivna primanja (ovisno o iskustvu i znanju)

Chef (m/ž)
Role description:
- preparation of meals according to the menus, recipes and rates of yield, following all necessary standards and work procedures
- purchasing and control of the food safety of the provisions
- following the technology and usual practices of the food preparation and treatment of foodstuffs and cooked food, taking care of the storage of unused supplies
- creating menus and food offers
- maintaining high cleanliness and hygiene standards in working areas and on the equipment, following sanitary and safety standards and procedures
- recording the data for daily calculations of used supplies and prepared meals, control of the supply stock
- maintaining high standards of service and safety for hotel guests, according to hotel standards
- responsibility for adequate communication and coordination between other staff and departments
Requirements:
- high school / college / university / pre-qualification diploma for chef
- must be able to communicate in english, german is a plus
- 1 - 2 years of experience (hotel experience is an advantage)
- practical knowledge of HACCP forms is a must
- menu creation experience is an advantage
- knowledge of at least one foreign language is highly desirable
- strong sense for teamwork and self initiative
- high degree of personal and professional behaviour
- good sense for understanding the guests needs and preferences
- experience in preparing mediterranean, continental and international cuisine
- strong organizational skills
- thoroughness and autonomy on the job
- basic computer skills - experience in Google Workspace is highly desirable

We offer:
- full time job
- this is a summer job with expected start on 1.4.2022 - with an option to turn into a year round job
- accommodation
- pleasant working environment
- competitive salaries (depending on skills and experience)
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
129483534
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.