Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 08.07.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kuhar/kuharica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DJEČJI VRTIĆ PINOKIO
Kategorija:
Mjesto rada:
Bjelovar
Rok prijave:
08.07.2022.

O poslu

Mjesto rada:
BJELOVAR, BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
DJEČJI VRTIĆ PINOKIO
Kontakt:
pisana zamolba: Milana Šufflaya 6, 43000 Bjelovar
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Na temelju članka 26. stavka 1. i 3. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13, 98/19) i članka 8. Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića „Pinokio“, (KLASA: 601-02/04-02/04, URBROJ: 2101/01-02-04-1) Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Pinokio“, raspisuje:
NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto
1. KUHAR/ICA- 1 izvršitelja/ica na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz obvezni probni rok u trajanju od 90 dana
Natjecati se mogu kandidati oba spola, sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova (NN 82/08, 69/17.).
Izrazi koji se koriste u ovom natječaju, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski spol.
Za prijam u radni odnos kuhara kandidati moraju ispunjavati, osim općih uvjeta, uvjete propisane člankom 24. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13, 98/19), te članka 2. Pravilnika o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću (NN 133/97).
- Srednja škola - kuhar
Uz prijavu na natječaj, kandidati su dužni priložiti: - životopis - dokaz o državljanstvu - dokaz o stečenoj stručnoj spremi - dokaz o nepostojanju zapreka za zasnivanje radnog odnosa sukladno čl.25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (ne starije od 6 mjeseci) a) potvrda nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (čl.25.st.2.) b) potvrda nadležnog Prekršajnog suda da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak (čl.25.st.4.) - dokaz o radnom iskustvu: elektronički zapis o radno pravnom statusu iz evidencije HZMO-a
Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik.
Kandidat koji ima pravo prednosti prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti dokaz o pravu na koje se poziva, a ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rada i članovima njihovih obitelji sukladno članku 102. navedenog zakona (NN 121/17, 98/19) dužni su dostaviti sve dokaze iz članka 103. citiranog Zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju objavljeni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske: https://branitelji.gov.hr/ Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20) dužni su dostaviti dokaze koji su propisani člankom 9. citiranog Zakona.
Prijavom na natječaj kandidati su izričito suglasni da Dječji vrtić „Pinokio“ može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN42/18).
Adresa na koju se mogu podnijeti prijave na natječaj i rok za podnošenje prijave: • Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta, podnose se na adresu: Dječji vrtić “Pinokio“. Milana Šufflaya 6, 43000 Bjelovar, uz naznaku „Prijava na natječaj za kuhara/icu u Dječjem vrtiću „Pinokio““ • Prijave se podnose u roku od 8 (osam) dana od objave natječaja.
Rok u kome će kandidati biti obaviješteni o rezultatima natječaja: • O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku • Zadržava se pravo poništiti natječaj bez dodatnog obrazloženja, odnosno po provedbenom natječaju ne izvršiti izbor kandidata
Ostale informacije: Nepotpune i nepravodobne prijave na natječaj neće se razmatrati. Osobe koje podnesu nepotpune i nepravodobne prijave na natječaj ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom natječaju. U prijavi na natječaj navode se i osobni podaci kandidata, kandidat podnošenjem prijave na natječaj pristaje da se isti koriste isključivo za potrebe ovog natječaja.
NAPOMENA: Ovaj natječaj je objavljen na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te oglasnoj ploči vrtića i mrežnim stranicama Dječjeg vrtića dana 01.07.2022.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
124636196
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.