Ovaj oglas je istekao 31.07.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Kuhar/kuharica HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 4 godine
putem linka: https://www.crodux-derivati.hr/posao-i-karijera/
Savjesno upravljanje materijalom prilikom proizvodnje hrane iz ugostiteljske ponude (proizvodnja prema utvrđenim normativima);
Odgovornost i briga o kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti pripremljene hrane iz ugostiteljske ponude koju BS nudi;
Odgovornost i sudjelovanje kod preuzimanja ugostiteljskog materijala, kontrola ispravnosti zaprimljenog materijala kako u pogledu količine, tako i u pogledu kvalitete, skladištenje materijala i kontrola isteka rokova materijala i proizvoda;
Ukazivanje poslovođi na oštećeni, neispravni i materijal pred istekom roka valjanosti;
Odgovornost za manjkove koji nastaju u poslovanju ugostiteljskog objekta na BS-a te sudjelovanje pri provođenju godišnjih i izvanrednih inventura;
Materijalna i financijska odgovornost u području povjerene imovine i materijala, kao i eventualno utvrđene inventurne razlike;
Briga i odgovornost za održavanje čistoće i higijenskih standarda kuhinje i skladišnih prostora prema HACCP-u;
Organizacija prostora kuhinje i skladišnih prostora ugostiteljskog objekta;
Rad na zakonit i ispravan način uz obvezu pridržavanja Zakonom propisanih procedura i propisa, Pravilnika te internih akata. Provođenje radnih aktivnosti na BS-ima na temelju svih internih naloga i odluka;
Aktivna suradnja s nadređenim poslovođom u svezi nabave svih ugostiteljskih materijala potrebnih za uspješno poslovanje ugostiteljskog objekta:
Odgovornost za pravilno izlaganje ugostiteljskih artikala te skladištenje robnih zaliha na ispravan način;
Nadležnom poslovođi javljati o mogućim problemima u radu ugostiteljskog objekta na BS-u;
Upućivati na ispravan način rada sve nove zaposlenike u ugostiteljskom objektu na BS-u;
U slučaju uočenih tehničkih nedostataka BS-a odmah o istom obavijestiti nadležnog poslovođu;
Poslovođi prijavljivati i sve druge moguće okolnosti koje na bilo koji način utječu na otežan rad u ugostiteljskom objektu na BS-ima;
Osobno i aktivno raditi na smanjenju troškova ugostiteljskog objekta na BS-u (kontrola zaliha, minimiziranje robnih gubitaka i nepravilnih inventura);
Čuvanje podataka koji su radniku dostupni na radnom mjestu, a smatraju se poslovnom tajnom;

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2023, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.