Ostale informacije:
Opis poslova: - priprema, prigotovljava, garnira i izdaje jela - obavlja pomoćne poslove i pripremne poslove u svezi obavljanja osnovnih poslova - preuzima i kontrolira kvantitativnu i kvalitativnu ispravnost namirnica i jela u odsutnosti šefa kuhinje i vođe smjene - održava čistoću kuhinje, te svih ostalih prostorija vezanih uz kuhinju - obučava, trenira i kontrolira učenike na praksi - pere suđe, posuđe, kuhinjske uređaje, inventar i dr. - vrši podjelu hrane za buffet stolom i prema potrebi poslužuje goste - pravovremeno obavještava šefa kuhinje o popravcima u odjelu - radi na pripremi objekata i okućnica kod otvaranja i zatvaranja istih - u razdoblju izvan sezone obavlja poslove u drugim organizacijskim jedinicama prema potrebi,sposobnostima,znanjima i vještinama - svaki drugi posao koji odgovara stupnju zaposlenikove stručnosti i koji je u neposrednoj vezi s ugovorenim poslovima, bez obzira spada li taj posao u popis njegovih poslova, a po nalogu neposrednog rukovoditelj