Ostale informacije:
Opis poslova: -prije početka rada prodajnog mjesta priprema odjel za prodaju (popunjava grijane i hlađene vitrine) -odgovoran je za pristojno posluživanje, kupcu uz naručeno poželjno nudi još nešto komplementarno iz ponude -priprema jela točno po specificiranim normativima -pred kraj radnog vremena radi pripremu robe za iduću smjenu -odgovoran je za čistoću i urednost odjela kuhinje i gastro pulta -obvezan je voditi dokumentaciju za HACCP sustava -u tijeku rada vodi brigu oko čistoće radnih površina i pribora ( lopatica, noževa, vilica i sl.) -obvezno dezinficira radni pribor, pulteve, te prostor odjela gastra nakon prestanka rada prodajnog mjesta -mora poznavati cjelokupni asortiman gastro programa te pratiti prodaju -mora imati čistu i urednu uniformu, te obvezno tijekom rada koristiti kapu -prati stanje zaliha te obavještava poslovođe o narudžbi za gastro odjel -prati stanje zaliha potrošnog materijala te obavještava poslovođe o narudžbi -posebnu pozornost obraća na artikle za pripremu jela (npr. ulje za prženje, brašno, začini), te pazi na racionalno postupanje s njima -odgovoran je za pravilno sortiranje robe u komorama i frižiderima (odvajanje mesa od ribe i sl.)