Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 24.04.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kreativan kuhar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Gradac
Rok prijave:
24.04.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
BOUTIQUE HOTEL MARCO POLO jedinstveni je boutique hotel takvog tipa u Hrvatskoj. Nalazi se u sklopu jednog od najugodnijih destinacija na Jadranu, koja je smještena u Gradacu, na Makarskoj rivijeri te predstavlja spoj ekskluzivnog smještaja, vrhunskog restorana, predivno opremljenog Wellness&Spa centra i mnoštva drugih mogućnosti za ugodan boravak i odmor.
Posebne pogodnosti:
Samostalnost obavljanja posla i osmišljavanje jelovnika i menua, nesmetan rad, super primanja, bonusi, top smještaj, stalni posao, nikakve muljaže sa plaćama, redovno educiranje, prezentaciju vlastitog rada s gostima, team building, uživanje u vrhunskoj atmosferi, slobodne dane...i posebne dogovore na zahtijev, koji su mogući ako je kuhar stvarno “respect”.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
- SSS/KV kuhar

Ne tražimo pizza majstore, roštilj radnike, sezonca koji mijenja objekte u srcu sezone, početnike, osobe koje tvrde da znaju a ne znaju, pomoćno osoblje, osobe koji ne znaju napisati vlastiti CV, i ne mogu isporučiti ni jedan kontakt preporuke i one koji se hvale da su radili u inozemstvu kao šefovi a nisu.

POSLODAVAC-a la carte Restaurant Nicolo Polo.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Potrebno radno iskustvo:
tri godine