Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 27.11.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Koordinator/koordinatorica aktivnosti  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
Udruga za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu 'Impress' Daruvar
Kategorija:
Mjesto rada:
Daruvar
Rok prijave:
27.11.2020.

O poslu

Mjesto rada:
DARUVAR, BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
3
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike excel
osnove korištenja računala u Windows okruženju
word
po
Uvjeti na radnom mjestu:
Rad na jednom mjestu
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Udruga za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu 'Impress' Daruvar
Kontakt:
osobni dolazak: IVANA ZAJCA 3, DARUVAR
e-mailom: tanja@udruga-impress.hr
Ostale informacije:
Opis poslova: organiziranje plana i rasporeda aktivnosti, praćenje postizanja projektnih rezultata, briga o pravovremenom izvršenju aktivnosti u svom djelokrugu, uspostavljanje sustava pohrane projektne dokumentacije, koordiniranje procesa razvoja i provedbe aktivnosti i projekata, pruža potporu neposrednom rukovoditelju i daje prijedloge za rješavanje zadaće iz svog djelokruga, nabava oprema i materijala, koordinacija rasporeda radionica, provedba aktivnosti radionica, izrada i upravljanje rasporedom, sastanci s voditeljem te izvještavanje o rezultatima i tijeku aktivnosti, prikupljanje i obrada materijala u sklopu aktivnosti, priprema i organizacija promocija događaja, priprema natječajne dokumentacije, pripremanje prezentacija, vođenje mjesečnih, kvartalnih, polugodišnjih i godišnjih evidencija i statistika, komunikacija sa suradnicima i korisnicima, odgovornost za adekvatnu komunikaciju i koordinaciju s ostalim članovima, korisnicima aktivnosti, surađuje s djelatnicima i korisnicima Udruge u ostvarivanju zasebnih i zajedničkih poslova te organizaciji i realizaciji svih aktivnosti Udruge, vođenje evidencije o aktivnostima i korisnicima, obavljanje i drugih poslova po nalogu direktno nadređenog, za čije se obavljanje zahtijeva ista vrsta i stupanj stručne spreme koji su u vezi s poslom koji redovno obavlja
Poželjno radno iskustvo na navedenim poslovima, ali nije uvjet. Potrebne komunikacijske vještine, sistematiziranost i organiziranost, spremnost za rad u međunarodnom i međugeneracijskom okružju, prezentacijske vještine, fleksibilnost, poželjno prethodno volontersko iskustvo, poželjno znanje i vještine u provođenju radionica, organizacija različitih događanja, projekata, poželjno znanje rada na EU projektima, međunarodnim projektima, samostalnost i visko razina inicijative i znanja kako realizirati inicirano. Mogućnost timskog rada, visoka razina asertivnosti, diplomacije i ugodnosti. Iskustvo u zagovaranju i spremnost na preuzimanje odgovornosti, sposobnost uspostavljanja i održavanja kvalitetnih i dugoročnih odnosa s partnerima, korisnicima. Poželjno znanje u radu s programima za obradu fotografije i videa.
Uz prijavu za natječaj na radno mjesto kandidati trebaju priložiti: – zamolbu za posao – životopis (obvezno navesti broj telefona/mobitela) – presliku svjedodžbe/diplome – presliku osobne iskaznice – presliku domovnice – izvornik ili ovjerenu presliku uvjerenja o nekažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci)
Prijavu na natječaj mogu podnijeti osobe oba spola sukladno članku 13. stavku 3. Zakona o ravnopravnosti spolova (NN br. 82/08 i 69/17).
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
110230377
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2021, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.