Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 18.12.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Konobar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
18.12.2018.

PALACE HOTEL ZAGREB, smješten u centru grada u secesijskoj palači s radom je započeo još 1907. godine kao prvi hotel u Zagrebu.

Danas član lanca WorldHotels sa svoje 122 sobe objedinjuje udobnost suvremenog načina stanovanja s toplim retro chic ugođajem kojeg stvaraju njegov stilski namještaj i secesijski interijer.

Palace Hotel Zagreb d.d. ovim putem traži novog člana Palace tima za radno mjesto:

Konobar (m/ž)

Radi širenja obujma poslovanja tražimo osobe koje bi se priključile našem uspješnom Palace timu na poziciji konobara (m/ž) za poslove posluživanja hrane i pića u restoranu i kavani Hotela te priprema sala za sastanke.


Uvjeti:

  • 1 godina iskustva
  • osnovno znanje engleskog jezika

Što nudimo:

  • 13. plaća
  • dodatni bonusi
  • osiguran topli obrok
  • plaćen prijevoz
  • mogućnost dodatnih edukacija

Ako ste se prepoznali u iznad navedenom, pridružite nam se u našem uspješnom putovanju kroz izvrsnost i srdačnost!

Ukoliko ste zainteresirani za rad u objektu visoke kategorije, vrhunske usluge, odlične radne atmosfere, motivirajućih uvjeta i sve to u jednoj od najatraktivnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i prvom profesionalnom Hotelu u Zagrebu molimo pošaljite Vašu molbu s detaljnim životopisom i fotografijom najkasnije do 18.12.2018. putem linka za prijavu.

Podnošenjem ponude na natječaj, kandidati su izričito suglasni da Palace Hotel Zagreb d.d. kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka, sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka. Nakon provedenog natječajnog postupka Palace Hotel Zagreb d.d. vaše životopise i zamolbe čuva 3 mjeseca od datuma primitka dokumentacije.