Ovaj oglas je istekao 07.06.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.
Konobar (m/ž)
O poslu
Poslovanje tvrtke Primum od samih je početaka popraćeno iznimnom voljom za radom te užitkom u stvaranju kulinarskih specijaliteta, a isto je danas dovedeno do savršenstva. Ponosimo se kvalitetom, profesionalnosti i obučenosti naših djelatnika te visokom razinom usluge, brojnim angažmanima i suradnjama koje svakodnevno ostvarujemo.
U grupaciji je 12 ugostiteljskih objekata.
Na području grada Zagreba nalaze se:
- Spare RIBS Grill – rebarca i leskovački roštilj specijaliteti su ovog restorana, idealnog za organizaciju evenata s većim brojem uzvanika
- Desiree caffe bar – omiljeno mjesto za ležerna druženja, ispijanja prve jutarnje kave kao i kasnija druženja u ugodnom ambijentu
- Desiree pizzeria – izdvaja se svojom ''Rulet pizzom''. Prva pizzeria u Zagrebu s pizzom od crnog tijesta
- Grand Marnier Sweets – dugogodišnje iskustvo u spravljanju slastica potaklo nas je na stvaranje zasebnog pogona proizvodnje slatkih umjetničkih djela
Osim na području Zagreba, poslovanje djeluje i u Pakoštanima, na otoku Murteru – Betina te Žutu – najvećem otoku skupine Kornatskog otočja:
- Restoran i pizzeria Trabakul – Betina – restoran ribljih i mesnih specijaliteta te pizza, na samoj morskoj obali
- Restoran Trabakul Kornati – restoran u mirnoj uvali s pogledom koji osvaja. Specijaliteti su riblji i mesni – roštilj
- Restoran Marinero – Murter - restoran u staroj betinskoj jezgri uz more koji se ističe dalmatinskim i internacionalnim ribljim i mesnim specijalitetima
- Caffe bar Muring – Betina – kafić tik uz more koji osim pića poslužuje i slastice – sladoled, palačinke i kolači
- Tri ferala – Pakoštane – restoran pravog dalmatinskog ljetnog ugođaja dvora u cvijeću, uz brojne dalmatinske specijalitete
Opis posla:
- organizacija stolova i primanje narudžbi
- posluživanje hrane i pića u ugostiteljskim objektima
- postavljanje i serviranje stolova u restoranu
- priprema i završni radovi u restoranu
- briga o čistoći opreme, inventara i prostora
- stjecanje iskustva uz iskusne i stručne mentore
- edukacija i mogućnost napredovanja
O zaposleniku
- aktivno znanje engleskog jezika
- poželjna osposobljenost za rad po HACCP sustavu
- komunikativnost i prodajne vještine u odnosu sa gostima
- točnost, urednost, fleksibilnost i sklonost timskom radu
- visoka razina odgovornosti u obavljanju radnih zadataka
- spremnost na kontinuirano usvajanje novih znanja i vještina