Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 25.07.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Konobar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Gradac
Rok prijave:
25.07.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Konobar (m/ž) - 5 izvršitelja

Opis posla:

- Priprema restoran za rad tijekom sezone, (tehničku opremu, rashladne uređaje, plan radne snage, i sl.)
- Planira, organizira i nadzire rad restorana: raspored rada radnika, opću djelotvornost, opću higijenu
- Brine se da se prije svakog obroka održi sastanak radnika restorana (na 10 minuta), s ciljem održanje standarda usluge koja se pruža gostima i postizanje financijskih rezultata
- Provjerava i upravlja radom zaposlenih u restoranu kako bi osigurao da rezultati budu u skladu s utvrđenim standardima
- Pregledava prostorije restorana kako bi se uvjerio da su ispravno dekorirani i da su svjetla i klimatizacija uključeni prije početka posluživanja
- Pazi da se doručak, ručak i večera poslužuju na vrijeme i da usluge odgovaraju standardima hotela
- Tijekom posluživanja obroka u restoranu provjerava tijek rada
- Poboljšava odnose s gostima tijekom doručka, objeda, poslijepodneva i večeri u skladu s rasporedom rada i dnevnim prioritetima
- Redovito pregledava prostorije za prehranu osoblja kako bi provjerio jesu li čiste i jesu li obroci kvalitetni
- Pregledava i analizira cijene hrane i pića i predlaže promjene
- Pregledava jelovnike i popise pića s obzirom na sadržaj, izbor artikala, stil pisanja, korice i opći izgled
- Odgovoran je za profitabilan rad na temelju djelotvornog upravljanja ljudskim resursima
- Uvodi posebna zbivanja, sezonske aktivnosti, blagdanske promocije i druge inovacije
- Pomaže pri planiranju novih jelovnika i povremeno pregleda jelovnike
- Pomaže pri planiranju, organiziranju i kontroli promocija hrane i pića u hotelu
- Stalno traži nove načine poboljšanja standarda i rada kako bi u lokalima gostoljubivost bila što veća
- Obavlja i druge poslove prema nalogu direktora hotela , direktora hrane & pića i voditelja servisa
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme, sezonski posao

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
O zaposleniku:
• SSS škola - 2 godina radnog iskustva
• Minimalno 2 godina iskustva na sličnim pozicijama
• Profesionalnost i sklonost timskom radu
• motivirana, odgovorna i komunikativna osoba

Prijava za posao treba sadržavati životopis, potvrdu o nekažnjavanju i kontakt podatke.
Kandidati koji uđu u uži krug bit će pravovremeno obavješteni
Kontakt e-mail: [email protected]
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine