Ostale informacije:
Opis poslova: dočekuje goste, prima narudžbe, poslužuje goste, naplaćuje uslugu i ispraća goste, priprema svečane obroke: uređuje prostorije, priprema inventar, ureduje stolove, preuzima na točioniku i poslužuje alkoholnim i bezalkoholnim pićima i ostalim proizvodima i uslugama prema sadržaju poslova poslovne jedinice, preuzima u kuhinji i poslužuje jelima koja priprema i uslužuje poslovna jedinica, priprema i rasprema stolove i mijenja stolno rublje, pribor za jelo, cvijeće pepeljare, teoretska i praktična znanja prenosi na rad konobara i učenika na proizvodnom radu, odgovoran je za izdavanje i ispravnost računa za izvršene konzumacije, pridržavanje radnog vremena poslovne jedinice, za racionalno i pažljivo postupanje robom i priborom kojim rukuje, odnosno za materijalne i druge štete, radi i druge poslove po nalogu voditelja sale / voditelja poslovne jedinice. Dokumenti za prijavu: molba, životopis, kopije svjedodžba.