Ostale informacije:
OPIS POSLOVA: o dočekuje i ispraćuje goste te brine o njihovom smještaju o potpuno je upoznat s ponudom jela i pića u hotelu kako bi dao pravovaljanu informaciju gostu o prima narudžbe, blokira i poslužuje hranu i piće te apservira stolove o gostima prezentira ponudu hrane i pića te daje preporuke o vrši pripreme restorana i ostalih radnih prostora koji su neophodni za obavljanje procesa rada o prikuplja i priprema inventar, vrši spremanje stolova i stolica nakon obroka, mijenja stolnjake, nadstolnjake, ubruse i pepeljare o vodi brigu o čistoći i estetici stolova o prigotavlja jela pri stolu gosta (flambiranje, filetiranje, tranširanje) o ispostavlja račune i naplaćuje izvršene usluge o zajedno s voditeljem smjene vodi evidenciju o utrošenom materijalu o sudjeluje u promoviranju usluga hrane i pića i njihovoj sugestivnoj prodaji o i ostali poslovi u duhu radnog mjesta po nalogu rukovoditelja Odgovornosti: o odgovoran je za pravovremeno, pravilno i kvalitetno izvršavanje poslova i delegiranih zadataka o odgovoran za kvalitetu usluge i proizvoda o financijski je odgovoran za zaduženi novac i naplatu potraživanja o financijski i materijalno odgovara za lom, manjak i štetu osnovnih sredstava o odgovoran je za rad prema HACCP-u