Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 20.01.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Uz postojeći restoran LEONARDO otvorili smo još jedan LEONARDO new u strogom centru Zagreba u pješačkoj zoni nadomak Katedrale.

Tražimo osoblje koje će nas predstavljati prema našim gostima, te mnogobrojnim turistima željnim zagrebačkog ugođaja i, naravno, hrane.

Za naš novi team potrebni su nam:

• KUHAR-ica s minimalno 3 godine radnog iskustva u pripremi hrane,s poznavanjem svih faza rada u kuhinji,te mogućnošću prilagodbe timskom radu. Izuzetno je važno održavanje higijenskih standarda i spremnost na radu smjenama. Trud će biti sigurno adekvatno nagrađen i više od prosječnog standarda.

• KONOBAR-ica s minimalno 3 godine iskustva u posluživanju jela i pića , motiviranost za ovu vrstu posla, ljubaznost i komunikativnost. Poznavanje engleskog jezika je obavezno, odgovornost i urednost u radu kao i spremnost na smjenski rad.
Poznavanje i prihvaćanje novih trendova u ugostiteljstvu i turizmu prioritet je današnjeg modernog ugostiteljstva, te će prema našim dosadašnjim iskustvima donijeti svima zajedno izuzetan napredak i financijsko zadovoljstvo.

• PIZZA MAJSTOR-ica, pekar-ica Potrebno je iskustvo u samostalnom radu minimalno 3 godine, te urednost, snalažljivost i brzina. Spremnost na smjenski rad te prilagodljivost postojećem timu.

• RADNIK-ca u KUHINJI Poznavanje rada u profesionalnoj kuhinji, te iskustvo na pomoćnim poslovima (priprema i obrada namirnica, pranje, čišćenje i održavanje radnog prostora i uređaja, rad na stroju za pranje posuđa) spremnost na rad u smjenama i prilagodljivost radu u timu.Što nudimo?

Nakon početnog treninga u trajanju od mjesec dana, za vrijeme kojeg ćemo se obostrano prilagoditi i upoznati, aktivno ćemo stimulirati svaki angažman i trud ka zajedničkom unaprjeđenju poslovanja.
Svaki pomak i unaprjeđenje u idejama i radnom angažmanu će biti stimuliran prema posebnom dogovoru.

Molimo prijavite se na e-mail: damir.klisovic@gmail.com
ili putem mobitela: 091 2539 722 do 20.01.2017.Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare