Naš klijent je renomirana tvrtka iz auto industrije koja je dio jednog od najvećih europskih koncerna. Vrhunski proizvodi, kvaliteta usluge, društveno odgovoran pristup te visoki etički zahtjevi čine ju vrlo uspješnom kako na europskom tako i hrvatskom tržištu. S ciljem daljnjeg osnaživanja hrvatskog tima traže motiviranu osobu za radno mjesto:


Junior Product Assistant – auto industrija (m/ž)Redovito pratite novitete i osjećate strast prema novim tehnologijama u auto industriji, što će vam omogućiti bolje razumijevanje ključnih zadataka ovog radnog mjesta. Vaša učinkovitost u velikoj će mjeri ovisiti o dobrom znanju engleskog jezika i razvijenim vještinama rada u Excel programu. Poželjno je više ili visoko obrazovanje i radno iskustvo na sličnim poslovima.

Ključni zadaci ovog radnog mjesta odnose se na pružanje podrške timu s ciljem uspješnog ostvarenja postavljenih ciljeva. Radit ćete u internom programu i redovito provjeravati podatke o modelima, opremi i cijenama. Pripremat ćete i kontrolirati materijale za izradu kataloga vozila i tehničkih podataka vozila. Sudjelovat ćete u pripremi informacija za trgovce i medije, a Vaše organizacijske sposobnosti doći će do izražaja prilikom organiziranja evenata. Organizacija i priprema isporuke vozila, izrade različitih analiza, te odgovaranje na upite kupaca također će biti vaše odgovornosti.

Snalažljivoj i odgovornoj osobi koja želi razvijati karijeru u okruženju internacionalne kompanije u auto industriji, naš klijent nudi mogućnost stjecanja novih znanja, doticaja s najnovijim tehnologijama kroz internacionalna školovanja u ugodnoj i izrazito timski orijentiranoj radnoj atmosferi.

Ukoliko ste se prepoznali u opisu, pozivamo Vas da svoju prijavu i životopis na engleskom jeziku s punim povjerenjem pošaljete savjetniku za ljudske resurse:


HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare