Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 19.07.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Junior iOS / Android Developer (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Velika Gorica
Rok prijave:
19.07.2020.
DEKRA DEKRA DEKRA DEKRA

DEKRA zapošljavanje d.o.o. agencija je za posredovanje pri zapošljavanju, ispitivanje tržišta i javnog mnijenja te za pružanje intelektualnih usluga. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 47.000 djelatnika i ima urede u više od 50 država svijeta.

Naš klijent razvija digitalno-tehnološku platformu kojom planira osuvremeniti i optimizirati proces kupoprodaje automobila i vođenja brige o svom limenom ljubimcu kroz sustavno praćenje i naručivanje redovitih godišnjih pregleda u ovlaštenim servisima, osiguravajućih paketa, pomoć u slučaju prometne nezgode i sl.

S obzirom na povećane zahtjeve tržišta (trenutno posluju u 9 država), traže pojačanja na pozicijama:

Junior iOS / Android Developer (m/ž)

Mjesto rada: Velika Gorica

Opis radnog mjesta:


Tražimo, dakle, jednog iOS i jednog Android Juniora, s godinu iskustva rada na navedenim platformama. Ako uz to voliš i svijet automobila, onda je ovo izvrsna prilika za tvoj profesionalni razvoj jer ćeš raditi na novoj digitalno tehnološkoj platformi Neostar, koja omogućava na tržištu jedinstven, u potpunosti digitaliziran proces prodaje, servisa i kupovine automobila. Link, naravno, vrijedi više od tisuću riječi.

Zvuči zanimljivo?

Uz sve to, radit ćeš u novom Neostar salonu, inovativno dizajniranom prostoru koji kombinira nove tehnologije i održiv pristup, kako bi se učinkovitije uskladila e-trgovina i ona fizička, a koji se nalazi nadomak Velike Gorice.

Odgovornost za put vlastitog razvoja će uglavnom biti prepuštena tebi, a Neostarov agilni tim će uvijek biti tu da ti pomogne i da te usmjeri. Budžet i razne povlastice za edukaciju su osigurani - Udemy korporativni račun je samo jedan od njih.

Želiš saznati više? Pošalji nam svoj životopis i svoje projekte na Gitu i dođi nas upoznati!