Istraživač/ica tržišta  HZZ OGLAS

13 dana do isteka
Poslodavac:
USP MARKETING CONSULTANCY d.o.o. za usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
12.06.2023.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
4
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Traži se pripravnik
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
pripravnik
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
USP MARKETING CONSULTANCY d.o.o. za usluge
Kontakt:
e-mailom: [email protected]
putem linka: https://www.linkedin.com/jobs/search/?currentJobId=3604895349&keywords=research%20analyst%20usp
Ostale informacije:
USP Marketing Consultancy je međunarodna agencija za istraživanje tržišta specijalizirana za sektore građevine, instalacija, uradi sam i stambenih objekata. Kao istraživač tržišta, imat ćete priliku doprinijeti svim fazama istraživačkog projekta, od početka do pisanja izvješća, te steći praktično iskustvo u programiranju upitnika, analizi podataka i praćenju rada na terenu.
U USP-u prioritet dajemo osobnom i profesionalnom razvoju, zbog čega svim svojim zaposlenicima nudimo Plan osobnog razvoja s rasporedom treninga, tako da možete učiti, stjecati nove vještine i razvijati svoje talente. Naši voditelji timova i upravitelji poslovnih jedinica tu su da vas vode i podrže u postizanju vaših ciljeva, a dva puta godišnje uveli smo evaluaciju kako bismo bili sigurni da ste na pravom putu. Kao istraživač tržišta u USP-u, imat ćete priliku raditi s dinamičnim timom koji se sastoji od voditelja projekta, konzultanata, voditelja istraživanja, viših istraživača tržišta i pomoćnika istraživanja. Da biste se pridružili našem timu, potrebno je imati: •relevantno područje studija (ekonomija, marketing, psihologija, sociologija i/ili slično) •afinitet prema (tržišnim) istraživanjima •poželjno je iskustvo sa obradom podataka u SPSS-u •tečno poznavati engleski jezik, usmeno i pismeno
USP-u nudimo: •mogućnost dobivanja stalnog ugovora nakon određenog perioda •naknadu za godišnji odmor koja se plaća u iznosu od 8% vašeg bruto godišnjeg prihoda •mogućnost hibridnog rada nakon određenog perioda •plaćena naknada za prijevoz za dane u uredu i plaćena naknada za rad od kuće •sjajnu timsku atmosferu u međunarodnom okruženju, uzbudljiva plaćena putovanja u Rotterdam i drugdje Provjerite našu web stranicu na www.usp-research.com i pogledajte priče naših zaposlenika na LinkedIn stranici ‘Working @ USP Marketing Consultancy’. Ne propustite ovu fantastičnu priliku za rast i razvoj uz USP Marketing Consultancy!
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
133390934
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2023, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.