Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 13.03.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Instruktor vožnje u autoškoli (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
13.03.2020.

U ORYX Autoškoli nas vodi jednostavna ideja – pretvoriti naše buduće sudionike u prometu u sigurnog, uspješnog i vještog vozača ili vozačicu, koristeći se odlično opremljenim vozilima, naprednom tehnologijom, širokim rasponom stvarnih i simuliranih prometnih situacija u kojima će svi polaznici brusiti svoje vještine, a sve to uz mnogo razumijevanja i dobra duha. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

O poslu


ORYX Autoškola postoji od 2007. godine i nismo još jedna u nizu običnih autoškola, a dio smo Zubak Grupe. Dokaz tome je priznanje koje ponosno nosimo kao jedina autoškola u Hrvatskoj – Superbrands. Ako su tvoje preferencije vožnja, edukacija i sigurnost u jednom, onda si ti instruktor kakvog tražimo, jer mi se trudimo uvijek pružiti najbolje od sebe. E da, ponekad ti i treba stvarno jaaaako puno strpljenja, dobrih živaca i da nisi jako strašljiv jer nije lako biti s početnicima u autu. 😊

Opis glavnih zadataka

  • Vodi praktičnu nastavu za polaznike „B“ kategorije
  • Priprema i vodi obveznu pedagošku i tehničku dokumentaciju
  • Razvija znanja, vještinu, navike i sposobnosti budućih vozača za sigurno sudjelovanje u prometu
  • Razvija prometnu kulturu budućih vozača i pozitivan odnos prema drugim sudionicima u prometu
  • Brine o tehničkoj ispravnosti nastavnih sredstava i pomagala (vozilo i ostala nastavna sredstva)

Karakteristike prave osobe za nas


Ako nemaš B kategoriju i položen ispit za instruktora vožnje dalje ne moraš niti čitati. Pokreće te podučavanje drugih kako postati što bolji vozač, u autu se osjećaš kao doma, a svaki novi kandidat ti donosi novo uzbuđenje i dodatno te motivira. Ako je tako, očekujemo da nam se javiš.

Zubak Grupa nositelj je vrijednosti tradicije, visoke kvalitete, sigurnosti i posvećenosti detaljima te simbolizira nasljeđe koje njezino ime prenosi na postojeće brendove unutar grupe, ali i na nove koji će u budućnost biti pokrenuti. Od početka stvaranja i poslovanja Zubak Grupe uvijek smo nastojali biti najbolji. A da bi to postali i ostali najbolji stalno se prilagođavamo uvjetima tržišta te očekivanjima i zahtjevima kupaca. Za svoj rad nagrađeni smo brojnim priznanjima za kvalitetu usluge i najveću razinu korisničkog iskustva, za najbolji omjer cijene i kvalitete, a posebno smo ponosni na nagrade koje smo zaslužili na zadovoljstvo naših klijenata.

Saznaj više o nama na www.zubakgrupa.hr, prijavi se za posao putem linka za prijavu najkasnije do 13.03.2020. i pridruži se našem timu.