Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 16.12.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Financijski/a viši/a stručni/a savjetnik/ca u odjelu za financije  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Hrvatski audiovizualni centar
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
16.12.2022.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike excel
osnove korištenja računala u Windows okruženju
Radno iskustvo:
4 godine
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Hrvatski audiovizualni centar
Kontakt:
pisana zamolba: Hrvatski audiovizualni centar, Trg J. J. Strossmay
Ostale informacije:
Na temelju čl. 29. Statuta, ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra raspisuje: NATJEČAJ za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom, na sljedeća radna mjesta:
2. Financijski viši stručni savjetnik/ca u Odjelu za financije – 1 izvršitelj, probni rad šest mjeseci
Opis poslova i radnih zadataka: -koordinira računovodstvene poslove Odjela za financije, -koordinira popise osnovnih sredstava, knjigovodstvena evidencija i praćenje -kontira, razvrstava i evidentira poslovne događaja po mjestima troška, projektima i programima, -priprema podatke i pomaže pri izradi financijskih izvještaja, -pomaže u pripremi postupaka javne nabave, -vodi blagajne uključujući obradu putnih naloga, -evidentira i prati stanja osnovnih sredstava, -izrađuje račune i prati naplatu, -provodi kunska i devizna plaćanja, -izrađuje ostale izvještaje za potrebe Centra, -evidentira poslovne događaje na dnevnoj bazi plaćanja, -evidentira i prati projekte svih odjela Centra, -pregledava financijske izvještaje korisnika sredstava Centra, -u suradnji s rukovoditeljima odjela Centra vrši nadzor nad pravilnim i namjenskim trošenjem sredstava korisnika čije projekte financira Centar, -obavlja ostale poslove po nalogu rukovoditelja Odjela.
Uvjeti za obavljanje poslova radnog mjesta: -završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili stečena VSS prema ranije važećim propisima - ekonomske struke, -najmanje, najmanje 4 (četiri) godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, -poznavanje engleskog jezika, -osposobljenost za rad na osobnom računalu.
Za kandidate prijavljene na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete provest će se testiranje radi provjere znanja, sposobnosti i vještina potrebnih za obavljanje poslova radnog mjesta i navedenih u uvjetima natječaja. Odabrani kandidati će putem maila biti obaviješteni o vremenu i mjestu održavanja testiranja. Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatrat će se da je povukao prijavu.

Uz prijavu kandidati su dužni priložiti: -životopis, -dokaz o stručnom zvanju (presliku diplome) -uvjerenje o nekažnjavanju, ne starije od šest mjeseci, -motivacijsko pismo, -dokaz o državljanstvu, u preslici, -dokaz o radnom stažu (preslik radne knjižice odnosno elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje), -dokaz o radnom iskustvu (preslik potvrde poslodavca s naznačenim poslovima i periodom rada ili drugi dokaz o radnom iskustvu na poslovima radnog mjesta za koje kandidat/kinja podnosi prijavu (preslik ugovora o radu, preslik rješenja o rasporedu i sl.), koji mora sadržavati vrstu poslova, stručnu spremu i vremensko razdoblje u kojem je kandidat/kinja obavljao/la poslove, -dokaz o znanju engleskog jezika, -dokaz o poznavanju drugog stranog jezika za radno mjesto pod br. 1. -dokaz o osposobljenosti za rad na osobnom računalu, -dokaz prava prednosti pri zapošljavanju, ukoliko se kandidat/kinja na njega poziva.
Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik.
Kandidat/kinja koja ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan/a je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu i ima prednost u odnosu na ostale kandidate/kinje pod jednakim uvjetima. Na natječaj se mogu ravnopravno javiti osobe oba spola, sukladno Zakonu o ravnopravnosti spolova (NN 82/08, 69/17).
Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Prijave s dokazima o ispunjavanju natječajnih uvjeta podnose se zaključno s 16.12.2022. na adresu:
Hrvatski audiovizualni centar Trg J. J. Strossmayera 4 10000 Zagreb
s naznakom »Za natječaj ____ (upisati naziv radnog mjesta za koji se vrši prijava) – ne otvaraj«.
Prijavom na natječaj smatra se da kandidat daje privolu Hrvatskom audiovizualnom centru za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u prijavi i priloženoj dokumentaciji, u svrhu odabira kandidata, te privolu za objavu obavijesti o rezultatima natječaja na internetskoj stranici Hrvatskog audiovizualnog centra. Osobni podaci koji se zatraže obrađivat će se u skladu s važećim propisima. Kandidat može u svakom trenutku bez objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade svojih osobnih podataka. Opoziv privole može se podnijeti e-poštom.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
128196040
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.