Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 24.01.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Farmaceutski tehničar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
24.01.2021.

"Dio sam tima Ljekarni Prima Pharme od 2013. godine. Prirodna znatiželja i pozitivna atmosfera u ljekarni bili su dovoljni za moje zadovoljstvo radnim mjestom i okruženjem.
Monotoniji u našoj Ustanovi nema mjesta. Organizirane edukacije zadovoljit će svakoga tko je voljan učiti i razvijati se. Stečeno znanje i svaka nova ideja o širenju asortimana ozbiljno se razmatra kako bi se zadovoljile potrebe pacijenata i unaprijedilo poslovanje u ljekarnama.
Trud i rad se u našoj Ustanovi iznimno cijeni i prepoznaje što me motivira da se kontinuirano usavršavam kako bi pacijenti dobili potpunu i pravovremenu informaciju o lijekovima prateći najsuvremenije trendove u farmaceutskoj industriji."

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme je najveći ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Svoje postojanje temeljimo na najvišim standardima ljekarničke struke. Stalnim razvojem svojih znanja i vještina te međusobnom povezanošću nastojimo svakodnevno stvarati i nadograđivati sustav povjerenja s našim pacijentima.


Za naš tim tražimo:

FARMACEUTSKI TEHNIČAR (M/Ž)

Zagreb

GLAVNE ODGOVORNOSTI:

  • Izdavanje lijekova bez recepta i ostalih proizvoda
  • Stručno savjetovanje pacijenata
  • Rad u laboratoriju
  • Prijem i smještanje lijekova i ostalih proizvoda
  • Vođenje različitih evidencija

UVJETI:

  • SSS (Zdravstvena škola)
  • Položen stručni ispit

Sve zainteresirane kandidate pozivamo da nam pošalju svoj životopis putem linka za prijavu najkasnije do 24. siječnja 2021.