Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 02.03.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Farmaceut (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Knin
Rok prijave:
02.03.2020.

„Dio sam tima Ljekarni Prima Pharme u Osijeku od 2016. godine kao magistra farmacije. Motivirana od samog početka pozitivnim radnim okruženjem i željom za usavršavanjem, upisala sam specijalistički studij Dermatofarmacije i kozmetologije na FBF-u. Za vrijeme pohađanja specijalističkog studija omogućen mi je rad u više naših ljekarni u Zagrebu gdje sam upoznala brojne kolege, stekla nova prijateljstva i iskustva, od organizacije rada do odnosa s kolegama unutar timova.
Stalne edukacije i radionice unutar Ustanove pružaju mi mogućnost stručnog usavršavanja, a biti sudionik razvojno-edukacijskog programa razvoja mladih talenata Ljekarni Prima Pharme, pomoglo mi je proširiti znanje i razvijati vještine iz drugih područja poput ekonomije, financija, vođenja tima i sl., što mi uvelike koristi pri obavljanju odgovornosti voditeljice ljekarne u Osijeku.
Očekujem da će mi daljnje edukacije i usavršavanja u okviru naše Ustanove, a i šire, pomoći u rješavanju izazova koji me čekaju u budućnosti.”

Martina Krajnović,
Voditeljica ljekarne,
Osijek

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme je najveći ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Svoje postojanje temeljimo na najvišim standardima ljekarničke struke. Stalnim razvojem svojih znanja i vještina te međusobnom povezanošću nastojimo svakodnevno stvarati i nadograđivati sustav povjerenja s našim pacijentima.

Za naš tim tražimo:

Farmaceut (m/ž) - Knin

GLAVNE ODGOVORNOSTI:

  • Izdavanje lijekova na recept i bez recepta
  • Stručno savjetovanje pacijenata
  • Farmaceutska skrb

UVJETI:

  • VSS, magistar farmacije
  • Odobrenje za samostalan rad
  • Organizacijske i koordinacijske vještine
  • Motiviranost, odgovornost i predanost poslu
  • Proaktivnost i otvorenost prema novim izazovima
  • Komunikacijske vještine i sklonost timskom radu

Sve zainteresirane kandidate pozivamo da nam pošalju svoj životopis putem linka za prijavu najkasnije do 2. ožujka 2020.