Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 05.06.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Erp voditelj/voditeljica projekata u proizvodnji namještaja i obradi drva  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
BORM-INFORMATIKA društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Varaždin
Rok prijave:
05.06.2023.

O poslu

Mjesto rada:
VARAŽDIN, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Njemački jezik
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
BORM-INFORMATIKA društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Kontakt:
Ostale informacije:
Više od 45 godina iskustva u razvoju i implementaciji digitalnih rješenja i ERP sustava i preko 10.000 aktivnih i zadovoljnih korisnika u Švicarskoj, Njemačkoj, Italiji, Nizozemskoj i Hrvatskoj dokaz su naše stručnosti i partnerskog odnosa kojeg sustavno razvijamo s našim zadovoljnim kupcima i partnerima. Modularan i fleksibilan korisnički pristup s posebnim naglaskom na cjeloviti pristup projektnoj proizvodnji uključujući izradu 2D i 3D CAD nacrta i povezivanje strojeva u zajedničku cjelinu dio su naših rješenja kojima korisnici postižu značajne uštede vremena u realizaciji radnih naloga i projekata u svrhu povećanja produktivnosti u proizvodnji i pratećim poslovnim procesima. Proizvodnja i digitalizacija 4.0, primjena umjetne inteligencije, optimizacija poslovnih procesa i povećanje produktivnosti u stolarijama, proizvodnim tvrtkama za namještaj ili obradu metala i metalnih konstrukcija samo su neke od tema u kojima do izražaja dolazi naše stručno znanje i dugogodišnje iskustvo. Naš Tim profesionalaca iz IT industrije (ETH Zürich) te drvne tehnologije (FH Biel-CH) s našim dugogodišnjim partnerima razvijaju rješenja koja su usko vezana uz tehnologiju projektne proizvodnje namještaja, obrade drva i metala i drugih srodnih materijala. Opis poslova: uvođenje sustava BormBusiness ERP u stolarijama ili proizvodnim poduzećima za proizvodnju namještaja ili/i obradu drva.
Mjesto rada: Varaždin / rad od kuće. Nudimo rad u profesionalnom i poticajnom okruženju te edukacije i upoznavanje s međunarodnim i suvremenim standardima projektnog managementa i projektne proizvodnje.
Radno mjesto ERP voditelj/ica projekata u proizvodnji namještaja i obradi drva omogućit će vam da učite od najboljih i dokazanih stručnjaka s međunarodnim iskustvom i sudjelujete na zanimljivim projektima koji su vezani uz implementaciju ERP sustava i korisničku podršku u proizvodnim tvrtkama. Uvjeti: - drvodjeljski/a tehničar/ka ili ing. drvne tehnologije ili završena srednja škola ili fakultet tehničkog ili informatičkog usmjerenja - poželjno radno iskustvo minimalno 1 do 3 godine u industriji proizvodnje namještaja ili stolarskoj proizvodnji te strast u obradi drva i izradi namještaja i afinitet/sklonost prema IT-u i korištenju informatike i softvera u proizvodnji ili upravljanju CNC strojevima - poznavanje procesa u razvoju/implementaciji ERP sustava i/ili projektnoj proizvodnji namještaja - visoka kompetentnost u pismenom (pisanju dokumentacije) i usmenom (prezentacije) prijenosu znanja i komunikacijske vještine - sklonost kritičkom načinu razmišljanja usmjerenom prema rješavanju problema i stvaranju dodane vrijednosti - poželjno poznavanje rada u različitim alatima SQL, Python ili sl. (prednost) i rad sa CNC strojevima - znanje engleskog jezika je uvjet, a njemačkog je poželjno/prednost, ali nije uvjet - volja i strast za učenjem.
Mogućnost stalnog zaposlenja.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
128721958
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.