Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.07.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Elektroinstalater / Elektrotehničar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
11.07.2019.
Plaća:
od 664 € do 1 195 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
JID ELECTRIC d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom, ugradnjom, projektiranjem i servisom opreme iz područja elektrotehnike, sigurnosnih sustava, informatičkih sustava te web rješenja. Svojim kupcima i korisnicima naših usluga, pružamo stručnost, pouzdanost i kvalitetu te cjelovitu i vrhunsku ponudu roba i usluga na jednom mjestu.

JID Electric d.o.o izvodi instalacije slabe i jake struje, spajanja i puštanja u pogon. Radimo na elektroinstalacijama, tehničkoj zaštiti, vatrodojavi i slično.

Od početka svoga rada, istodobno smo ulagali u maksimalnu kvalitetu naših roba i usluga. Odlika našeg poslovanja je uspješno i kontinuirano praćenje i zadovoljavanje individualnih potreba klijenata; od odabira željene opreme do njegove ugradnje i na kraju, do servisiranja robe koju ste kupili. Stoga, kupujući kod nas, štedite svoj novac, svoje dragocjeno vrijeme i izbjegavate stres jer umjesto odlazaka na nekoliko adresa, na našoj dobivate sve što Vam treba.

Pažljivo definiramo svoj asortiman i u svojoj ponudi nudimo proizvode koje uvozi i distribuira naše poduzeće kako bismo što kvalitetnije zadovoljili zahtjeve naših kupaca i distributera te ispunili zadane količine i rokove. Ne podcjenjujemo Vaše različite potrebe i mogućnosti. Nastojimo da, bez obzira na to odaberete li iz naše ponude jeftiniji ili skuplji proizvod, dobivate uvijek maksimalnu kvalitetu i našu najbolju uslugu. Stoga, nakon dugogodišnjeg kontinuiranog rada i postojanja, broj naših korisnika neprekidno raste.

Opis posla
Tvrtka JID Electric d.o.o ima potrebe za zaposlenjem elektroinstalatera / elektrotehničara (m/ž). Trenutni projekti su u Zagrebu i okolici te postoji mogućnost povremenog odlaska na teren ukoliko bude bilo potrebe.
Posebne pogodnosti:
Što nudimo
- možemo ti pružiti rad u ugodnoj atmosferi uz redovna primanja
- mogućnost korištenja službenog vozila
- mogućnost plaćanja smještaja u blizini tvrtke za djelatnike kojima je daleko putovati svaki dan
- dodatni stimulativni bonusi na plaću, isplata božićnice, plaćeni prekovremeni sati i dnevnice za terenski rad
- mogućnost prijevremenog korištenja godišnjeg odmora
- korištenje dnevne pauze za odmor, pauza za kavu
- osiguravamo svu potrebnu radnu odjeću i alat potreban za obavljanje radnih zadataka
- rješavamo radne dozvole za inozemne radnike

Mlada smo tvrtka koja ima velike ambicije na tržištu te trebamo ljude koji su odgovorni i ambiciozni, a mi ćemo to pokušati pratiti uz stimulacije za trud.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Znanje u elektroinstalacijama, izrada i shemiranje strujnih/razvodnih ormara, sustavima tehničke zaštite (video nadzor, protuprovala, vatrodojava i dr.)
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina