Električar u industrijskom okolišu (m/f)

26 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Njemačka
Rok prijave:
31.12.2023.

ELEKTRIZIRAJ SVOJU BUDUĆNOST U W&K GRUPI!

Uroni u jedinstvenu priliku!

Jesi li dinamični

električar, industrijski električar ili elektrotehničar

koji želi imati revolucionarni učinak na svoju struku?


U W&K Grupi – koja zapošljava više od 1,500 sretnih i zadovoljnih zaposlenika - ne nudimo samo radna mjesta, već stvaramo izvanredne karijere prožete svrhom, inovativnošću i brojnim prilikama.

OTKRIJ RAZLIČITOST W&K:

 • Prilike: Kreni na izuzetno putovanje u karijeri uz ugovor o radu na neodređeno vrijeme u Njemačkoj, gdje su mogućnosti jednako neograničene kao i vaše ambicije.
 • Svjetska avantura: Ostvari međunarodnu karijeru, postani globalni pokretač promjena i utječi na projekte diljem Njemačke, Europe i šire.
 • Alati za osnaživanje: Lansiraj svoje umijeće u nebesa osobnim alatom, najmodernijim uređajima i vrhunskom radnom odjećom koja pokazuje veliku razinu profesionalizma.

Prijavi se sada

RAZVIJAJ SE U W&K SVEMIRU:

 • Prepoznavanje rada kroz naknadu: Otključaj vrata karijere koja nagrađuje izvrsnost početnom godišnjom plaćom od 50.000 € do 60.000 € koja raste zajedno s povećanjem učinka i slavi tvoj uspjeh izdašnim bonusom na kraju godine.
 • Unaprijeđena zona udobnosti: Reci zbogom konceptu prenapučenog grupnog smještaja. Upravo suprotno, dočekat će te mir i privatnost prostora posvećenog samo tebi.
 • Kultura inovacija: Procvjetaj u okruženju koje vrvi od kreativnosti, u kojem je svaki dan nova mogućnost za stvaranje električnih remek-djela.
 • Otvorena srca & otvoreni umovi: Doživi toplinu zajednice koja pruža podršku, otvorene razgovore i radno mjesto na kojem svakoga cijenimo.

Prijavi se sada

DOPRINESI SVOJIM ISKUSTVOM:

 • Tehnička znanja: Otključaj vrata inovacijama svojim iskustvom u elektrici, elektronici ili elektrotehnici. Tvoje znanje nije samo prednost; ono je sila koja će pokretati naše projekte.
 • Jezične vještine: Poznavanje njemačkog ili engleskog jezika radi lakše komunikacije.
 • Spremnost na avanturu: Oslobodi svoju strast, putuj i trijumfiraj u različitim sferama farmaceutske industrije, industrije prehrambene tehnologije, zrakoplovne industrije itd.
 • Mobilnost: Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije koje dokazuje tvoju mobilnost i spremnost da se s lakoćom snalaziš na različitim mjestima.

TVOJA MISIJA PREMA IZVRSNOSTI:

 • Raznolike pobjede: Trijumfiraj u raznolikim zadacima, od pedantnih električnih sklopova do transformativnih pretvorbi i popravaka. Upoznajte se s najnovijom tehnologijom u praksi i pobrinite se za to da novi pribor precizno radi. Vodi projekte nadogradnje i prilagodbe postojećih strojeva, neposredno utječi na područje napredne automatizacije.
 • Inovator u industriji: Podigni razinu u svakom sektoru svojim čarobnim dodirom, udahni život revolucionarnim inovacijama, posebice u područjima farmaceutskih proizvoda te zrakoplovne i automobilske industrije

Prijavi se sada

Želiš saznati više?

Naš HR tim rado će TI pomoći.

E: [email protected]

T: +386 40 573 501

T: +49 160 9566 18 12

L: https://www.linkedin.com/in/pajnkiher/

F: facebook.com/wkindustrietechnik

W: wk-industrietechnik.com

Get in touch

get in touch

O društvu

W&K Grupa: Pioniri industrijskih inovacija od 1985.


W&K Grupa je odlučujuća sila u dinamičnom svijetu industrijske montaže i automatizacije još od 1985. Prostiremo se diljem kontinenata, arhitekti smo ambicioznih projekata naših cijenjenih klijenata i pretvaramo hrabre vizije u opipljiv uspjeh.

Srž su W&K-ovog transformativnog putovanja naši zaposlenici - vođe našeg napretka. Članovi našeg tima nisu samo dio sustava; oni su snaga inovacije i izvrsnosti, vode naše poduzeće i naše partnere prema naprijed.

U W&K-u te čeka živahno radno mjesto na kojem će tvoja karijera i osobne težnje procvasti. Otvoreni i transparentni radni prostori njeguju kulturu vlasništva i smislenog djelovanja te omogućuju svakom članu tima da ostavi svoj trag u budućnost.

Ističemo se predanim i osobnim pristupom uslužnim rješenjima u kojima je svaka interakcija obilježena autentičnošću. Pozivamo strastvene i iskrene osobe, inovatore, koji se žele pridružiti timu koji svaki doprinos cijeni kao prekretnicu na našem zajedničkom putu.

Uzbuđenje zbog novih talenata je opipljivo, a svaka nova priča utkana je u bogati mozaik naslijeđa W&K-a. Kreni putem kojim ne ide većina, karijerom isprepletenom vrhunskom inovacijom i zajedničkim pobjedama. Sljedeće poglavlje tvoje karijere te čeka. Dobrodošao!