Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.10.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Električar (m/ž)

- dan do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
31.10.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tvrtka Deltron d.o.o. osnovana je 1995. godine, a danas je jedan od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.

Već dugi niz godina Deltron je sinonim za uspješnu distribuciju vrhunskih svjetskih proizvođača klimatizacijske opreme Mitsubishi Electric, Gree, Azuri, Thermoscreens, Climaveneta i Olimpia Splendid.

Dobitnik smo priznanja „Zlatna Bilanca 2017.“ za najuspješnijeg poduzetnika u 2016. godini u djelatnosti građevinarstva izdanog od strane Financijske Agencije kao i priznanja “Zlatna kuna” za najuspješniju srednju tvrtku Splitsko-dalmatinske županije u 2019. godini.

Najveći doprinos našem uspjehu daje više od 95 stručnih i motiviranih djelatnika, prvoklasna kvaliteta proizvoda koje zastupamo te usluga koju pružamo našim poslovnim partnerima i kupcima.

Kod nas se uvijek nešto događa i stalno smo u pokretu, a timski duh je jedna od naših najvažnijih karika. Bitno nam je što naši zaposlenici imaju za reći i uvijek s velikim entuzijazmom rado saslušamo svaku novu ideju. Svjesni smo da je upravo razmjena ideja, metoda rada i znanja jedini način da Deltron ide naprijed, stoga tome pridajemo veliku važnost. Cijelu ekipu u Deltronu krase sklonost pomaganju kolegama, pedantnost, pouzdanost, organiziranost, učinkovitost i spremnost na usavršavanje te savladavanje izazova. Pošteni smo, radimo predano i puno, ali isto tako znamo kada je vrijeme za zabavu i opuštanje!

Mladi smo i profesionalni te se konstantno širimo na tržištu i sada tražimo tebe kako bismo osnažili naš poslovni tim. Nudimo ti mjesto gdje ćeš imati stabilna primanja, gdje ćeš se stalno moći razvijati, ali možda i ono najvažnije, gdje ćeš svaki dan sa zadovoljstvom doći na posao.

Ako se možeš zamisliti u ovoj našoj priči, u nastavku oglasa pogledaj neke detalje koje tražimo od tebe i odmah se prijavi jer jedva čekamo čuti što upravo ti imaš za reći!

Tražimo električara (m/ž) koji bi se pridružio našem timu sa svrhom obavljanja električarskih radova na našim projektima.

Opis posla:
- radovi interventnih popravaka strojeva i opreme prema potrebi
- rad sa strojevima i opremom pod visokim naponom
- rad na visini uz provedbu potrebnih zaštitnih mjera
- montaža elektro opreme, ovjesa, kabelskih ljestvi, polica
- spajanje elektro ormara i druge elektro opreme
- rad sa ručnim alatom (brusilica, bušilica)
- samostalan i timski rad
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti:
- SSS elektrotehničkog usmjerenja
- minimalno 2 godine iskustva
- poznavanje rada s raznim alatima
- odanost, odgovornost, stručnost i korektnost u obavljanju zadataka
- sklonost timskom radu
- inicijativa i želja za učenjem
- visoka motiviranost
- komunikativnost, ljubaznost i pedantnost
- znanje engleskog jezika u govoru i pismu
- položen ispit za vozača "B" kategorije

Što nudimo:
- dinamična, ugodna i prijateljska radna atmosfera
- uvijek ćemo prepoznati tvoj angažman i adekvatno te nagraditi
- stalno ulažemo u naše zaposlenike kroz razne edukacije, pohađanje tečajeva, seminara i svega što je potrebno da se naši zaposlenici osobno i profesionalno razvijaju

Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine