Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 30.04.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.


House of Jobs d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu je agencija specijalizirana za posredovanje u zapošljavanju te privremeno zapošljavanje na njemačkom, hrvatskom odnosno europskom tržištu rada.

U uskoj suradnji s kolegama iz House of Jobs poslovnica diljem Europe, s kolegama iz poslovnica sestrinske firme On Time diljem Njemačke te s partnerima diljem regije, našim kandidatima nudimo mogućnost zapošljavanja, neovisno o stupnju znanja stranog jezika i stručnim kvalifikacijama.

Isto tako, našim kandidatima pružamo i profesionalnu podršku tijekom cijelog selekcijskog procesa te i samog procesa zapošljavanja posebice u segmentu Prvih koraka u radu u inozemstvu.

Naše aktualne ponude možete pogledati i na www.houseofjobs.hr te na www.posao.hr. Javite nam se bez obveza na +385 1 7707 072/3 ili na e-mail:
info-kroatien@houseofjobs.de

Vaš HoJ tim Hrvatska

Za potrebe naše sestrinske tvrtke, OnTime Aviation GmbH te klijenta, vodećeg njemačkog koncerna za pružanje usluga u segmentima Facility, Industry i Aviation, tražimo više izvršitelja za sljedeće pozicije u Frankfurtu:


Električari – Elektroničari (m-ž) – više izvršitelja


Vaš profil:

  • Vladanje njemačkim jezikom na razini A2 – B1
  • Posjedovanje relevantnih svjedodžbi i certifikata
  • Posjedovanje relevantnog iskustva

Po primitku Vašeg životopisa, kontaktirat će Vas tim House of Jobs Hrvatska te po završenoj obradi (provjera znanja jezika i dokumentacije), a uz Vašu suglasnost, proslijediti Vašu prijavu kolegama u Frankfurt.

Ako smatrate da smo opisali Vaš profil, prijavite nam se bez obveza!

Prijava putem maila: info-kroatien@houseofjobs.de ili putem donje Brze prijave sa životopisom na njemačkom jeziku.
Detaljnije informacije telefonski na broj +385 1 7707 072/3 ili na e-mail:
info-kroatien@houseofjobs.de

Važne napomene:

* U obradu ćemo uzeti samo kandidate s važećim EU osobnim dokumentima te kandidate koji nam dostave životopis na jeziku/jezicima navedenim u samom oglasu, po mogućnosti u predefiniranom odnosno europass formatu.
* Korištene riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje odnose se jednako na muški i ženski rod bez obzira jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu

* U skladu s Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka, s dostavom vaših podataka, slažete se s automatskom obradom istih.

* House of Jobs d.o.o. za posredovanje u zapošljavanju ima dozvolu Ministarstva rada i mirovinskog sustava za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem KLASA: 102-02/18-03/26; URBROJ: 524-04-01-01/3-18-2, izdanu 02. kolovoza 2018. godine i evidentiranu pod brojem 52/18.

Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare