Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 19.01.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Dostavljač partner (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
19.01.2019.
Plaća:
od 398 € do 664 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
STAR je počeo 08/ 2018. godine u Hrvatskoj te danas uspješno posluje s KFC restoranima. Radi se o mobilnoj aplikaciji putem koje se na vrlo jednostavan i brz način isporučuje hrana iz KFC restorana u vašoj blizini.

Putem računala ili mobilnog telefona korisnik može odabrati, naručiti i platiti hranu iz KFC restorana u gradu putem kreditne kartice, gotovine,on line i to u samo nekoliko poteza na ekranu mobilnog telefona,racunala,tableta,a STAR će hranu dostaviti za vas.

Pametna aplikacija, spaja restoran,operatera i dostavljača putem pametnog sučelja koji također informira operatera kada je narudžba spremna za dostavu. Zatim, operaterima omogućuje da putem interaktivne karte uživo prate kretanje STAR dostavljača do trenutka samog dolaska na zatraženu adresu.

Aplikacija je osmišljena na temelju učinkovite i glatke komunikacije između restorana, dostavljača i operatera zbog čega STAR pruža nedvojbeno najbolje korisničko iskustvo pri naručivanju i odabiru hrane
Posebne pogodnosti:
STAR partner dostavljač
Dostavljač/ica-Zagreb
Operater u call centru za dodjeljivanje vožnji -Zagreb

Sve što trebate su: jdoo, pametni telefon, bicikl, skuter ili auto te mobilni uređaj(nije uvijet)
U STAR sami birate koliko i kada želite raditi - ovaj posao vam omogućuje fleksibilnost i lako upravljanje zaradom. Budite sami svoj šef!

Nudimo: • Lako upravljanje zaradom: dostavljajte i zaradite kada vam odgovara. • Fleksibilnost: kao STAR partner dostavljač sami birate svoje radno vrijeme i dan iskoristite kako vama odgovara. • Preko STAR možete unaprijed dogovoriti radno vrijeme i tako prilagoditi posao vlastitom načinu života: možete dostavljati par sati za vrijeme ručka ili samo poslijepodne. Samo odlučite kad želite biti aktivni, a ostalo ćemo srediti mi.

Broj izvršitelja:
Zapošljavamo više od 10 izvršitelj
Potrebna stručna sprema:

KV - kvalificirani(nije uvijet)

Potrebne godine iskustva:

Jedna godina

Vozačka dozvola:

A1 kategorija
A2 kategorija
A kategorija
B kategorija

Dodatni zahtjevi vezani uz vozačku dozvolu:
iskustvo u vožnji minimalno 1 godinu
Vrsta posla:
stalni radni odnos, honorarni posao / freelance

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Dostavljaj i zaradi kada ti odgovara. Pridružite se našem timu koji u prepoznatljivim plavim uniformama, posebnim torbama za grijanu hranu i visokom standardu rada našim korisnicima jamči kvalitetu usluge. Odlična zarada. U potpunosti upravljate svojom zaradom.

1.Možete prijaviti sate unaprijed i tako ostvariti zagarantiranu satnicu ili se prijaviti i zarađivati po obavljenoj dostavi. 2.Naplaćuje se gotovinom i karticom ili korisnik moze platiti online(vozite i naplaćujete hranu za KFC),trosak dostave

STAR je 15,00kn(naplaćuje dostavljač gostu), Vi jednostavno dostavite korisniku hranu u njihov dom ,ured... Napojnice u cijelosti ostaju vama. Dodatne pogodnosti: Nije potrebna vozacka dozvola. Moguć bonus na placu

STAR prati i isporučuje vase dostave. Zbog proširenja poslovanja tražimo nove PARTNER DOSTAVLJAČE

Kontakt e-mail:
[email protected]
Vozačka dozvola:
A, B