Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 03.06.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Doktor/ica medicine, specijalist/ica radiolog/inja  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
Dom zdravlja ZAGREB - ISTOK
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
03.06.2022.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Dom zdravlja ZAGREB - ISTOK
Kontakt:
pisana zamolba: Švarcova 20, Zagreb
Ostale informacije:
N A T J E Č A J za radno mjesto doktor medicine, specijalist radiolog - 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme (m/ž)
Kandidat mora ispunjavati sljedeće uvjete: •VSS, završen medicinski fakultet, doktor medicine; •položen stručni ispit (samo za one koji su imali obvezu polaganja stručnog ispita); •specijalizacija iz radiologije; •odobrenje za samostalan rad (licenca); •poznavanje rada na računalu; •jedna godina radnog iskustva.
Kandidati su na natječaj obvezni dostaviti: •potpisanu pisanu prijavu na natječaj; •životopis; •presliku dokaza o stručnoj spremi; •presliku uvjerenja o položenom stručnom ispitu (samo za one koji su imali obvezu polaganja stručnog ispita); •presliku uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu; •presliku odobrenja za samostalan rad – licenca; •dokaz o radnom stažu – elektronički zapis o radnom stažu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, ne stariji od dana objave natječaja; •dokaz o državljanstvu Republike Hrvatske (preslika osobne iskaznice ili domovnice).
Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola. Kandidati/kandidatkinje koji/koje se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju iz članka 102. stavaka 1. - 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17) dužni/dužne su priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, te dostaviti dokaze iz članka 103. stavka 1. navedenog Zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju, a koji su objavljeni na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-u-drzavnoj-sluzbi/843 Kandidati/kandidatkinje koji/koje ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema drugim posebnim zakonima, dužni/dužne su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, te uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu. Prijavom na natječaj kandidat daje privolu za prikupljanje i obradu svojih osobnih podataka navedenih u prijavi na natječaj te dokumentaciji dostavljenoj uz prijavu u svrhu zapošljavanja, dostavu obavijesti o rezultatima natječaja koja se dostavlja svim kandidatima, objavu imena i prezimena na mrežnim stranicama Doma zdravlja u slučaju odabira, a sve u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Dom zdravlja Zagreb-Istok jamči svakom prijavljenom kandidatu da će dostavljenu dokumentaciju koristiti isključivo u svrhu provođenja natječajnog postupka. Sve pristigle prijave odgovarajuće će biti zaštićene od pristupa neovlaštenih osoba te pohranjene na sigurno mjesto i čuvane u skladu s uvjetima i rokovima previđenim Pravilnikom o zaštiti i obradi arhivskog i registraturnog gradiva. Prijave se podnose u zatvorenoj omotnici, do 03. lipnja 2022. godine, na adresu: Dom zdravlja Zagreb-Istok, Zagreb, Švarcova 20, s naznakom: „Prijava na natječaj za radno mjesto doktora medicine, specijalista radiologije“. Dom zdravlja Zagreb-Istok zadržava pravo, do donošenja odluke o izboru, poništiti ovaj natječaj. Rezultati natječaja biti će objavljeni na mrežnim stranicama Doma zdravlja Zagreb-Istok. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
123156991
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2022, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.