Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 05.04.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Doktor/ica medicine, specijalist/ica dermatologije i venerologije  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DJEČJA BOLNICA SREBRNJAK
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
05.04.2023.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
mogućnost zapošljavanja umirovljenika
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
DJEČJA BOLNICA SREBRNJAK
Kontakt:
pisana zamolba: Dječja bolnica Srebrnjak, Srebrnjak 127A, Zagreb
Ostale informacije:
Na temelju članka 34. Statuta Dječje bolnice Srebrnjak, ravnateljica Dječje bolnice Srebrnjak prim.mr.sc. Duška Markov-Glavaš, dr.med. dana 28.03.2023. godine raspisuje N A T J E Č A J za zasnivanje radnog odnosa I. Raspisuje se natječaj za zasnivanje radnog odnosa: a) Na neodređeno vrijeme: 4. DOKTOR MEDICINE, SPECIJALIST DERMATOLOGIJE I VENEROLOGIJE (m/ž)…………………………………………………………………………….………………..………………………..1 izvršitelj Potrebni stručni uvjeti: VSS (završen integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine), položen državni stručni ispit, položen specijalistički ispit iz dermatologije i venerologije, odobrenje za samostalan rad, poznavanje rada na računalu, najmanje jedna godina radnog iskustva.
U prijavi na natječaj mora biti naznačeno radno mjesto za koje se kandidat prijavljuje, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i broj telefona. Uz vlastoručno potpisanu prijavu kandidati su obavezni priložiti: životopis
preslika diplome ili potvrde o završenom obrazovanju,
preslika odobrenja za samostalan rad (radno mjesto pod točkom 2., 3. i 4.),
preslika osobne iskaznice ili putovnice,
preslika domovnice ili potvrda iz sustava e-građani, kao dokaz o državljanstvu Republike Hrvatske
preslika potvrde ili osobna izjava o poznavanju rada na računalu (za radna mjesta pod točkom 2., 3. i 4.),
elektronički zapis o radno-pravnom statusu iz sustava e-građani ili izvornik potvrde Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO-a, koji sadrže datume početka i prestanka osiguranja i trajanje staža osiguranja, a koji dokumenti ne smiju biti stariji od 30 dana od dana objave natječaja, kao dokaz o radnom iskustvu.
Ukoliko kandidat uz prijavu priloži dokumente u kojima osobni podaci nisu istovjetni, dužan je dostaviti i dokaz o njihovoj promjeni (preslika vjenčanog ili rodnog lista).
III. Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Pristupnik koji se poziva na prednost pri zapošljavanju sukladno odredbi članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji NN (121/17, 98/19), uz prijavu na natječaj dužan je priložiti pored dokaza o ispunjenju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze iz članka 103. stavak 1. istog Zakona – poveznica na internetsku stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja : https://gov.hr/UserDocsImages/Moja%20uprava/Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf
Pristupnik koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno odredbi članka 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“, broj 157/13, 152/14, 39/18, 32/20) dužan je priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta kao i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom. IV. Prijave s traženim podacima i potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se u roku od 8 dana od objave natječaja poštom na adresu Dječja bolnica Srebrnjak, Srebrnjak 100, Zagreb ili osobnom dostavom na urudžbeni zapisnik od ponedjeljka do petka od 9.00 - 15.00 sati na adresu Srebrnjak 127A, Zagreb. (Napomena: nemedicinske stručne službe bolnice trenutno posluju na adresi Srebrnjak 127A). Prijavu je potrebno dostaviti s naznakom na omotnici: „Natječaj za radno mjesto (obavezno navesti broj i naziv) – ne otvarati“. Urednom prijavom smatrat će se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom natječaju. Nepravovremene, nepotpune ili nepotpisane prijave neće se razmatrati. V. Osobni podaci kandidata prikupljeni na ovaj način biti će korišteni od strane Dječje bolnice Srebrnjak isključivo u svrhu provedbe ovog natječaja sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka. Sve pristigle prijave biti će zaštićene od pristupa neovlaštenih osoba te pohranjene na sigurno mjesto i čuvane u skladu s uvjetima i rokovima previđenim Pravilnikom o zaštiti i obradi arhivskog i registraturnog gradiva. VI. Kandidati koji podnesu pravovremenu i urednu prijavu i ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja mogu biti pozvani na razgovor i/ili provjeru znanja, sposobnosti i vještina o čemu će kandidati biti obaviješteni telefonom ili elektroničkom poštom. Ako kandidat ne pristupi razgovoru ili prethodnoj provjeri znanja u zakazano vrijeme, smatrat će se da je povukao prijavu. Odluka o izboru kandidata biti će objavljena na mrežnoj stranici Bolnice www.bolnica-srebrnjak.hr, najkasnije u roku od 60 dana od dana isteka roka za prijavu na natječaj. Za izabrane kandidate od Ministarstva pravosuđa RH zatražiti će se izdavanje posebnog uvjerenja iz čl. 156. Zakona o zdravstvenoj zaštiti (NN 100/18), te će se radni odnos sklopiti tek po njegovu izdavanju i ovisno o njegovu sadržaju. Dječja bolnica Srebrnjak pridržava pravo poništenja natječaja u cijelosti ili djelomično, bez obrazloženja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema pristupnicima.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
131834609
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.