Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 09.03.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Doktor/ doktorica medicine  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA RAB
Kategorija:
Mjesto rada:
Kampor
Rok prijave:
09.03.2021.

O poslu

Mjesto rada:
KAMPOR, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Uvjeti na radnom mjestu:
Rad na jednom mjestu
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA RAB
Kontakt:
osobni dolazak: KAMPOR 224, 51280 RAB
pisana zamolba: KAMPOR 224, 51280 RAB
e-mailom: kadrovska@bolnicarab.hr
Ostale informacije:
Na temelju odredbi Statuta Psihijatrijske bolnice Rab i Pravilnika o mjerilima za prijem specijalizanata (N.N. 83/15), kao i odobrenog Plana specijalizacija Ministarstva zdravstva od 04.11.2020. god. objavljuje se N A T J E Č A J za prijam specijalizanata iz psihijatrije – 2 izvršitelja Uvjeti: zdravstveni radnik sa završenim integriranim preddiplomskim i diplomskim studijem zdravstvenog usmjerenja
odobrenje za samostalan rad Pristupnici su uz prijavu na natječaj obvezni priložiti sljedeće dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja:
životopis
domovnicu
diplomu o završenom studiju
uvjerenje o položenom stručnom ispitu
odobrenje za samostalan rad
prijepis položenih ispita na fakultetu
potvrdu o prosjeku ocjena tijekom studija te duljini trajanja studija
presliku nagrada za vrijeme studija
potvrdu o statusu poslijediplomskog doktorskog studija
popis objavljenih radova i kopije radova
presliku ugovora o radu ako je pristupnik radio u primarnoj zdravstvenoj zaštiti.
presliku ugovora o radu ako je pristupnik radio u bolničkoj zdravstvenoj ustanovi
e-ispis radne knjižice izdan od HZMO-a Pristupnici mogu cjelokupnu dokumentaciju dostaviti u preslici, a izvornike dokumenata obvezni su predočiti Povjerenstvu na razgovoru. Bodovanje i razgovor obavlja se samo za one pristupnike koji podnesu potpunu dokumentaciju. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Radni odnos se zasniva na neodređeno radno vrijeme, uz probni rok od šest mjeseci. Odabir kandidata/kandidatkinja izvršiti će se sukladno kriterijima utvrđenim Pravilnikom o mjerilima za prijem specijalizanata (NN 83/15). Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17), a koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava, dužni su uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i dokaze za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://www.gov.hr/moja-uprava/branitelji/zaposljavanje-397/prednost-pri-zaposljavanju/403 Odluka o odabiru specijalizanata biti će objavljena na oglasnoj ploči, odnosno web stanici Bolnice. Nepotpune i nepravodobno dostavljene prijave neće se razmatrati, niti će podnositelji nepotpunih prijava biti pozvani na dopunu dokumentacije. Natječaj će se objaviti u „Jutarnjem listu“, na web stanicama Ministarstva zdravstva i Psihijatrijske bolnice Rab. Rok za dostavu prijava je 15 dana od dana objave natječaja u „Jutarnjem listu“. Psihijatrijska bolnica Rab dostavljene podatke kandidata obrađuje u skladu sa odredbama pozitivnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Dostavljeni podaci obrađivati će se u svrhu provođenja natječaja radi zasnivanja radnog odnosa te se neće koristiti u druge svrhe. Bolnica pridržava pravo poništenja natječaja u cijelosti ili djelomično, bez obrazloženja. Prijave se šalju na adresu: Psihijatrijska bolnica Rab, Kampor 224, Rab, s naznakom : „Natječaj za specijalizaciju“ O rezultatu izbora pristupnici na natječaj će biti obaviješteni u zakonskom roku.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
111657671
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2021, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.