Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 03.02.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Doktor/doktorica medicine specijalista/ica pedijatrije  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DOM ZDRAVLJA BJELOVARSKO - BILOGORSKE ŽUPANIJE
Kategorija:
Mjesto rada:
Čazma
Rok prijave:
03.02.2023.

O poslu

Mjesto rada:
ČAZMA, BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
mogućnost zapošljavanja umirovljenika
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Samački smještaj
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
DOM ZDRAVLJA BJELOVARSKO - BILOGORSKE ŽUPANIJE
Kontakt:
osobni dolazak: JOSIPA JELAČIĆA 13 C BJELOVAR
pisana zamolba: JOSIPA JELAČIĆA 13 C BJELOVAR
Ostale informacije:
Dom zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije iz Bjelovara, Josipa Jelačića 13c, objavljuje NATJEČAJ za prijam u radni odnos jednu/jednog doktorice/doktoramedicine spec. pedijatra na neodređeno vrijeme u ordinaciji za zdravstvenu zaštitu djece predškolske dobi u Čazmi;
jednu/jednog doktorice/doktoramedicine spec. pedijatra na neodređeno vrijeme u ordinaciji za zdravstvenu zaštitu djece predškolske dobi u Bjelovaru;
jednu/jednog doktora/ice Opće/obiteljske medicine na neodređeno vrijeme u Garešnici;
jednu/jednog doktora/ice Opće/obiteljske medicine na neodređeno vrijeme u Čazmi
jednu/jednog doktora/icu specijalista bilo koje specijalizacije na neodređeno vrijeme u mobilnom palijativnom timu
jednu/jednog doktora/ice Opće/obiteljske medicine na određeno vrijeme u Hercegovcu radi zamjene za vrijeme specijalizacije
jednu/jednog doktora/ice Opće/obiteljske medicine na određeno vrijeme u Daruvaru radi zamjene za vrijeme specijalizacije
jednu/jednog doktorice/doktoramedicine spec. ginekologa na neodređeno vrijeme u ordinaciji za zdravstvenu zaštitu žena u Grubišnom Polju;
Uvjeti pod 1-8: VSS - doktor/ica medicine sa završenim sveučilišnim integriranim preddiplomskim i diplomskim studijem, položen stručni ispit, položen specijalistički ispit /za pedijatra i mobilni palijativni tim/, odobrenje za samostalan rad, poznavanje rada na računalu, vozački ispit B kategorije, uvjerenje o nekažnjavanju ne starije od šest mjeseci. Svi kandidati su uz svoju prijavu dužni priložiti sljedeću dokumentaciju u presliku, dok će izabrani kandidati biti pozvani da dostave u izvorniku ili ovjerenu presliku i to: životopis, diplomu o završenom studiju, uvjerenje o položenom specijalističkom ispitu /za pedijatra, mobilni palijativni tim I ginekologa/, odobrenje za samostalan rad /licenca/, elektronički zapis odnosno potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO, potvrdu ili osobnu izjavu o poznavanju rada na računalu, vozačku dozvolu, uvjerenje o nekažnjavanju.

Obavještavaju se svi kandidati koji će se javiti na raspisani natječaj da Bjelovarsko-bilogorska županija ima otvoren javni poziv o dodjeli subvencija liječnicima i medicinskom osoblju zaposlenim u zdravstvenim ustanovama na području Bjelovarsko-bilogorske županije kojima je osnivač Bjelovarsko-bilogorska županija koje obuhvaćaju slijedeće mjere:
- subvencioniranje kamata na stambene kredite za potrebe stanovanja na području Bjelovarsko-bilogorske županije, za liječnike, magistre farmacije i magistre medicinske biokemije - do 20.000 kuna godišnje; - subvencioniranje troškova podstanarstva za liječnike, magistre farmacije i magistre medicinske biokemije koji nemaju riješeno stambeno pitanje na području Bjelovarsko-bilogorske županije, - do 1.400 kuna mjesečno; - subvencioniranje troškova stručnog usavršavanja i doškolovanja za liječnike i medicinsko osoblje, koji se školuju o vlastitom trošku - do 50% iznosa godišnje.

Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.
Za kandidate koji ispunjavaju uvjete natječaja Dom zdravlja pridržava pravo provesti testiranje /provjera znanja, sposobnosti, sklonosti timskom radu, komunikacijske vještine/ kao i usmeni razgovor o čemu će kandidati biti obaviješteni.

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljavanja na temelju posebnog Zakona, u prijavi su dužni pozvati se na to pravo te dostaviti dokaze o priznavanju posebnog statusa.
Sukladno obvezi iz članka 103. stavka 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, 121/17), objavljujemo poveznicu na internetsku stranicu Ministarstva branitelja na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja: https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403.
Dom zdravlja obrađuje dostavljene podatke pristupnika u skladu s odredbama pozitivnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Dostavljeni podaci obrađivati će se u svrhu provođenja natječaja radi zasnivanja radnog odnosa i u druge svrhe se neće koristiti.
Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se u roku 8 dana od dana objave natječaja na Zavodu za zapošljavanje i na web stranici Doma zdravlja, na adresu Dom zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije, J.Jelačića 13c, 43000 Bjelovar, s naznakom: “za natječaj”.
Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Dom zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije pridržava pravo poništenja natječaja. Rezultati natječaja biti će objavljeni na web stranici Doma zdravlja.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
129857217
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.