Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 10.10.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Djelatnik u trgovini / Shop assistant (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
10.10.2022.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Fagron osnažuje svoj prodajni tim u Hrvatskoj i ima otvorenu sljedeću poziciju:

Djelatnik u trgovini / Shop assistant

Tražimo osobu, ambicioznu i strastvenu za sve vezano uz ljepotu, da postane Shop assistant u trgovini Kemig4U, Bauerova 5, u Zagrebu.

Vaša uloga
Na ovoj uzbudljivoj poziciji, Vi ste oni o kojima ovisi ostvarivanje želja naših kupaca. Imat ćete ključnu ulogu u timu u svrhu realizacije prodajnih ciljeva. Pružat ćete visoke standarde usluge, promovirati pozitivne učinke prirodne kozmetike i savjetovati o ljepoti, kako biste stvorili fantastične odnose s kupcima i demonstrirali visoku razinu znanja o ljepoti prirodnih sastojaka. Poticati ćete ostale članove svog tima, a i kupce da isprobavaju nove proizvode i stvarati prilike za prodaju sa svima koje sretnete u trgovini.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Kako ćete nas osvojiti
Tražimo nekoga s iskustvom za rad u našem malom dućanu (a u slučaju da nemate iskustva, ali imate volju i želju za učenjem i radom progledat ćemo Vam kroz prste.
Vjerujemo da ćete biti briljantan komunikator s puno entuzijazma i karizme. U tijeku ste s najnovijim trendovima ljepote i njege kože i tijela i u svakom trenutku se besprijekorno dobro predstavljate te na taj način pričate i o nama.

Što je sljedeći korak
Ako ovo zvuči kao Vaša uloga iz snova, pošaljete svoju molbu i životopis na email [email protected] ili putem linka za Brzu prijavu.