Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 22.11.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Direktor sektora za opće, pravne i ekonomske poslove (m/ž)

Oglas je istekao

O poslu

Opis radnog mjesta:
Upravljanje i doprinos poslovima koji podupiru temeljnu djelatnost tvrtke. Direktor poslovanja upravlja radom Sektora za opće, pravne i ekonomske poslove i to planiranjem, vođenjem, praćenjem i koordiniranjem poslova i zadataka u nadležnosti te ustrojstvene jedinice. Organizira i brine o učinkovitosti procesa obavljanja poslova, osobito što se tiče uredskog, financijskog i pravnog poslovanja, kadrovskih poslova te razvoja komercijalnih djelatnosti društva. Detaljan opis poslova kao i opis poslova Sektora dostupan je u prilogu natječaja na stranicama www.rijeka2020.eu.
Posebne pogodnosti:
• izazovan i dinamičan posao u timu u kojem se cijene izvrsnost, znanje, Inicijativnost i snalažljivost,
• priliku za osobni i profesionalni razvoj,
• stabilna i stimulativna primanja,
• ugodno radno okruženje u kojem se cijeni mišljenje svakog pojedinca,
• sudjelovanje u razvoju inovativnih poslovnih ideja i međunarodnih projekata,
• fleksibilno radno vrijeme.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
• VSS, završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, kao i visoka stručna sprema koju je radnik stekao sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (Narodne novine 123/03, 105/04, 174/04, 2/07 - odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske, 46/07, 45/09, 63/11, 94/13, 139/13, 101/14 - odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske, 60/15) iz polja ekonomije ili prava,
• najmanje 4 godine radnog iskustva na sličnim poslovima,
• poznavanje metodologije strateškog planiranja,
• poznavanje regulatornog okvira relevantnog za poslove ustrojstvene jedinice,
• poznavanje rada na računalu,
• stručne, radne i organizacijske sposobnosti,
• komunikacijske vještine,
• aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu,
• aktivno znanje hrvatskog jezika u govoru i pismu.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

PRIJAVA:

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:
1. dokaz o stručnoj spremi (preslika diplome);
2. dokaz o ukupnom trajanju radnog iskustva od najmanje 4 godine (ispis elektroničkog zapisa podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili potvrda o podacima evidentiranim u evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, a ako je kandidat strani državljanin drugi jednakovrijedan dokaz) ili drugi dokument iz kojeg je razvidno trajanje radnog iskustva (preslika ugovora o radu, rješenja ili potvrde poslodavca, odluke o imenovanju ili rasporedu na radno mjesto i slično),
3. dokaz o radnom iskustvu ostvarenom na sličnim poslovima u ukupnom trajanju od najmanje 4 godine, koji sadrži vrstu poslova koje je kandidat obavljao i razdoblje u kojem je obavljao te poslove (preslika ugovora o radu, rješenja ili potvrde poslodavca, odluke o imenovanju ili rasporedu na radno mjesto i slično), a koje je evidentirano u dokazu o ukupnom radnom stažu.
4. dokaz o aktivnom znanju engleskog jezika u govoru i pismu (preslika potvrde, certifikata, uvjerenja, diplome ili druge slične dokumentacije);
5. ukoliko je kandidat strani državljanin, dokaz o aktivnom znanju hrvatskog jezika u govoru i pismu (preslika potvrde, certifikata, uvjerenja, diplome ili druge slične dokumentacije);
6. preslika osobne iskaznice ili putovnice, odnosno druge javne isprave kojom se može dokazati državljanstvo;
7. životopis iz kojeg je vidljivo da kandidat zadovoljava uvjete natječaja;
8. motivacijsko pismo (do 6000 znakova).

Pored navedenih obaveznih priloga, kandidat može priložiti i druge priloge kojima potvrđuje svoja znanja, sposobnosti ili radno iskustvo (preslike potvrda o završenim tečajevima i radionicama, pisma preporuke i slično) – do 5 priloga.

Jezik prijave
Prijava i navedeni obvezni prilozi moraju biti na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu, odnosno u ovjerenom prijevodu na hrvatski jezik izdan od ovlaštenog sudskog tumača.

Podnošenje prijave
Prijave na natječaj podnose se u zatvorenoj omotnici sa ispisanom adresom primatelja i navedenom naznakom: „Natječaj za Direktora Sektora za opće, pravne i ekonomske poslove–ne otvarati“, isključivo poštanskom pošiljkom na adresu: Rijeka 2020 d.o.o. Uljarska 1, HR-51000 Rijeka.

Prijave na natječaj podnose se u roku od 15 dana od dana javne objave natječaja odnosno najkasnije do 22. 11.2017. godine.

Datumom prijave smatrat će se datum poštanskog žiga na omotnici u kojoj je upućena prijava.
Minimalna stručna sprema:
Magisterij
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
napredno
Potrebno radno iskustvo:
četiri godine